Kulcsszó keresés /


Kulisszatitkok: vöröshasú pirája a Tropicariumban

  • 2020. október 22.

A Tropicarium mostani videójából azt tudhatjuk meg, hogy milyen érdekes állatok a Budapest cápás állatkertjében élő vöröshasú piráják. Az egyik kolléga ezúttal arról mesél, hogy az eredetileg az Amazonas területén élő állat rendszerint lesből ragadozik, amikor élő állatot fogyaszt, szárazság idején ráadásul bármit képes elkapni, akár kisebb emlősöket is.

olvass tovább

A USE Unused városi amazonjai

  • 2014. március 29.

A hazai USE unused márka idei Pre-Fall kollekcióját nemrég mutatta be itthon. A bemutató ezúttal a cég újonnan nyílt showroomjában zajlott, valamint a bemutatót online is nyomon lehetett követni.

olvass tovább

Adriana Lima amazon lett

  • 2013. augusztus 27.

Az AMAzon Beverages három csodás brazil modellt kért fel, hogy reklámozza amazóniai összetevőkből készített italaikat. Russel James, a Victoria's Secret fotósának kamerája elé állva valódi amazonokká válnak a gyönyörű manökenek.

olvass tovább

Egy modell ezer arca - és egyetlen élete

  • 2013. március 28.

Milyen lehet alig huszonegy évesen a világ harmadik legkeresettebb manökenjeként élni? Milyen lehet kipróbálni magunkat szendén, szőkén, démonként, fekete hajjal, vörössel, angyalként, szirénként és amazonként egyaránt? Van egy rossz hírem: mindezekre valószínűleg mi már sosem tudjuk megadni a választ.

olvass tovább