Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj 'csúnya' karácsonyi pulcsikat

Hosszan vitatkozhatnánk arról, hogy vajon valóban csúnya-e a "csúnya karácsonyi pulcsi", hiszen ennek a ruhadarabnak éppen az a lényege, hogy minél viccesebb, extravagánsabb, és lássuk be, hogy minél ízléstelenebb legyen. Innentől kezdve pedig már lényegtelen, hogy szépnek vagy csúnyának gondoljuk, decemberben elengedhetetlen, hogy legalább egyszer viseljük. Ez az alkalom pedig történetesen lehet december 20-a, amikor érdemes csúnya karácsonyi pulcsis outfitünkről képet készíteni és a #csunyapulcsibansegitek hashtaget használni, ugyanis így a Gyermekgyógyítók munkájára hívhatjuk fel a figyelmet.

olvass tovább

Túl rövid a szoknyám?

Felöltözök csinosan, adok magamra. Kilépek az utcára, és szépnek érzem magam. Sugárzó arccal sétálok, és azt érzem egy pillanatra, hogy minden kerek. Aztán elmegy mellettem egy csapat, és fütyülnek, hozzám is szólnak, akár ízléstelen dolgokat. Hirtelen megbánom, hogy szoknyában indultam útnak. Megyek tovább, de már nem vagyok olyan nyugodt. Folyton húzogatom a szoknyám alját, mintha nem lenne elég hosszú. Pedig az.

olvass tovább

10 legrosszabbul öltöztetett karakter a filmvászonról

Múlt héten olyan kevésbé sikerült filmeket mutattunk nektek, amikben a jelmezek elképesztően gyönyörűek voltak. Ezen a héten összegyűjtöttük a legízléstelenebb mozis karaktereket. Naná, hogy a Sacha Baron Cohen által megformált Borattal kezdjük a listát. Ha tudsz nála is szörnyűbbet mutatni, akkor várjuk a megfejtést kommentben.

olvass tovább

Graffiti, mint belső dizájn

  • 2016. július 01.

A graffiti általában egyet jelent az illegális falfestészettel, a vonatok és metró aluljárok többnyire ízléstelen irka-firkáival. Egy ukrán művész, Pavel Vetrov azonban gondolt egyet, és új értelmet adott a graffitinek: hotelszobák unalmas falfelületeibe csempész velük merész és modern frissességet.

olvass tovább

10 trend 2015-ből, amit jobb, ha már most elfelejtesz

  • 2015. december 17.

Mondjuk ami ebben az évben iszonyúan ízléstelen és trendi volt, az tuti, hogy viselte Kylie Jenner vagy Miley Cyrus. Vagy mindkettő. A képsorokat, ha apám végiglapozná, tuti azt mondaná az orra alatt az öreg (amit anno nekünk is, ha kifestettük magunkat kulimásszal), hogy hülye vagy te édesfiam. Ennek jegyében búcsúztassuk el a rémes divatirányzatokat 2015-ből, hátha nem jönnek vissza soha többé...

olvass tovább

Nyári divatkórkép

  • 2015. július 07.

Az idei nyári divat kimondottan klassz. Lenne. A boltok polcai laza ingektől és szexi crop topoktól roskadoznak. A tömeggyártás világában nem szokatlan, ha ezek a ruhák szembejönnek velünk olykor-olykor, és sokan beszerzik az aktuális darabokat. Klónozni is éri egymást a „divat” szent nevében, ez is megbocsátható vétek. Csakhogy gyakran előfordul, hogy ha valaki kitalál valami ízléstelenséget, az is ugyanúgy terjed, mint a nátha. Mert hát szép az, ami érdek nélkül tetszik. A nyári hőségben sétálgatva pedig csak kapkodjuk a fejünket, és próbáljuk befogadni a furcsa vizuális élményeket…

olvass tovább

A legborzasztóbb celeb-esküvői ruhák

  • 2015. július 02.

Az ember azt gondolná, hogy a hírességek menyasszonyi ruhái mindig lélegzetelállítóan gyönyörűek. Na de nem! Senki ne higgye! Felkutattuk a celebtörténelem legízléstelenebb esküvői ruháit. Képgaléria következik gif-véleménnyel.

olvass tovább

23 gönc, amit ne vegyél fel, ha meghívnak a Met gálára

  • 2015. május 06.

Tényleg nem értem. Van a sztár, akinek az égvilágon minden adott ahhoz, hogy szépen felöltözzön. Néhányuknak azért csak sikerül olyan ruhában megjelenni egy-egy neves eseményen, amilyenben otthon se bohóckodnék a tükör előtt. Mert egyébként nem tudják, hogy mindenki őket fogja fotózni, és másnap tele lesz velük a világháló. Meg nem futja stylistra se. Az más kérdés persze, hogy valakinek valamelyik ízléstelen divatház küldött grátiszba fellépőhacukát. Met gála ruhamustra következik halálosan komolyan kritizálva az egész divat körüli felhajtást.

olvass tovább

Ízléstelen tini karnevál

  • 2012. július 27.

Az év legnagyobb tini eseménye, csillogó vámpírokkal, autogrammért sikítozó alsó tagozatosokkal. A szőnyeg itt lila, az outfitek pedig sokszor különösen bénák.

olvass tovább

Paris Fashion Week - Louis Vuitton

  • 2010. március 12.

A Louis Vuitton őszi/téli kollekciója meglepett. Semmi cicoma, semmi szőr, telefonzsinór és egyéb díszítésként szogáló, ízléstelen izé-bizé. Marc Jacobs utóbbi időkben megszokott "műveihez" képest ez egy egészen konzervatív kollekció, sőt sok esetben "jókislányos".

olvass tovább