Kulcsszó keresés /


Anyák lazán: Partyarc anya lettem!

  • 2019. augusztus 27.

Két éve még a taposómalomban űzött anyaként tepertem és számolgattam, hogy hány nap szabadságom marad a nyárra úgy, hogy a karácsony se csak a munkámról szóljon. A nyári szabadságot még úgy is be kellett osztanom, hogy a nagytakarítást is bele kellett számolnom, mert legalább egyszer az évben legyen úgy teljesen megszeretgetve, tisztítva az otthonunk minden szeglete.

olvass tovább

Ezeket tedd, a több energiáért

A mai rohanó világban elképesztő energiákat ölünk bele a mindennapokba. Mindenhol helyt kell állnod és néha összecsapnak a hullámok a fejed felett. Lehet, hogy sokat alszol mégis fáradt vagy, úgy érzed, hogy még ahhoz sincsen energiád, hogy a munkahelyedről hazavánszorogj. Fontos tudni, hogy az alábbi tippek egy energiában gazdag életformához tökéletesek, de nem tudják helyrehozni azt, ha teljesen kizsigereled a tartalékaidat.

olvass tovább

Vannak nők, akik soha nem válnak feleséggé?

Igaz, hogy bizonyos típusú nők soha nem válnak feleséggé, mert örökre a klasszikus szerető szerepét osztotta rájuk a sors? Szeretőnek lenni nem könnyű mesterség, néha egészen habzó és könnyű életforma, pillanatnyi öröm, ringató flow érzés, aztán meg édes-mézes hazugságspirál. Mámoros pillanatok és magányos „legális” napszakok, egyedül töltött ünnepek. Titkos hétvégék, gyertyagyújtások karácsony délelőttjén, és kesztyűtartóba rejtett jegygyűrűk. Féltékeny, értelmetlen számonkérések, közös jövő álmodás, majd nagy fenékre esés.  

olvass tovább

„Akkoriban nem voltam még elég erős ahhoz, hogy teljesen önmagam tudjak lenni...

Steiner Kristóf, sokak számára megosztó személyiség, azonban a belőle áradó eredendő kedvesség és intellektus egészen magával ragadó. Sokan nem tudják, de bizony számára is voltak olyan mély pillanatok, amikor nem tudta, hogy helyes-e az út amerre tart. Most többek között erről és sok más olyan dologról mesélt nekünk, ami mind-mind az élete szerves részét képezi.

olvass tovább

Neki sokkal könnyebb

  • 2015. május 15.

Kifogásokból és gagyi hazugságokból, amikkel az emberek magukat ámítják, tele a padlás. Neki sokkal könnyebb, én már öreg vagyok ehhez, én már szültem, nekem családom van…

olvass tovább

Egy emlékezetes affér krónikája

  • 2014. július 12.

Egész életemben a ‘Ne házasodj a pénzbe, keresd meg magadnak’ elvről papoltam, és gondoltam teljes magabiztossággal, hogy trófeafeleségnek lenni egy másodrangú életforma, szóval elhiheted, hogy nem terveztem az affért Mr. Remarkable-lal, a Tinder döntött helyettem.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - VII. / Péntek

  • 2012. február 03.

Igyekszem időről időre megújulni kívül-belül egyaránt. Van, hogy a környezetem kissé megrökönyödve tekint a külsőmre, ruhatáram egy-egy merészen választott új darabjára, na meg a lakás állandó átrendezésére, de szerintem ezek a változások mindenkinek jót tesznek. Ha tehetném néhány évente költöznék is, hol a belvárosban laknék, hol fent a hegyen, hol a Duna parton. Hiszem, hogy a környezetváltozás mindig egy új életet is jelent, új életformát, új szokásokat, új lehetőségeket. Szerintem ez az aktív változatosság az egyik nagyon hatékony módja annak, hogy az ember izgalmas maradjon önmaga és talán mások számára is.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - II. / Kedd

  • 2011. december 27.

Számomra fontosak a jó értelembe vett külsőségek! Ugyanis vallom, hogy a külsőnk a belépőnk a világba. Szerintem hiába elbűvölő személyiség valaki, ha a megjelenése nem ösztönzi az embereket barátkozásra, ismerkedésre, bármily ragyogó elme is valaki ez rejtve marad előttük, mert nem mutatja meg magát. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kötelező mindenkinek szuper divatos és drága ruhákban parádéznia, hanem azt, hogy a megjelenésünk a személyiségünk meghosszabbítása. Információt közlünk vele az életformánkról, a gondolkodásunkról, a szokásainkról. S akkor mégis milyen egy jól öltözött ember ruhája? Jól áll, de nem feltűnő.

olvass tovább

Kinek mi az élet

A magam részéről úgy gondolom, hogy nincs elfogadhatatlan életforma, maximum az embereknek különböző elképzelései vannak az életről, és az együttélésről, a párkapcsolatról. A gondolat boncolgatása során merült fel a kérdés egy baráti társaságban: kinek, mi a normális élet?

olvass tovább