Kulcsszó keresés /


Ne fektess túl sok energiát azokba az emberekbe, akik nem érdemesek rá

  • 2023. október 27.

Ha egy empatikus személy vagy, akkor könnyen azon kaphatod magad, hogy olyan emberekre is túl sok figyelmet fordítasz, akik talán arra nem érdemesek. Néha nem árt önvizsgálatot tartani, és listázni magadban, hogy ki, mire érdemes. Légy őszinte magadhoz, és a saját érdekedben zárd ki az életedből azokat, akik fele annyit sem tesznek érted, amennyit te értük, mert bizony annak megvan a következménye, ha mindenkinek csak adsz...

olvass tovább

Nem voltál véletlen

Időnként eltűnődőm, vajon volt-e bármiféle konkrét oka annak, hogy váratlanul belecsöppentél az életembe. Mi emberek állandóan keressük az ok-okozati összefüggéseket, a tényeket, melyek szilárdan támasztják alá a realitást. De az életben vannak találkozások, érzések, amik nem a véletlen művei. Vagy legalábbis, valami egészen különleges atmoszféra lengi körül az életünk ezen szegmenseit. Azt tudom, hogy Te nem voltál véletlen.

olvass tovább

Energiavámpírok az életünkben

Az energiavámpírok olyan emberek, akik másoktól szívják a napi energia szükségleteiket, mivel a saját rezgésük nagyon alacsony. Folyamatosan keresik a drámát, a figyelmet és mindenen aggodalmaskodnak. Panaszáradatukkal leadják a negatív energiáikat, miközben mások energiájával, figyelmükkel táplálkoznak.

olvass tovább

A való életben nincs filter

Az utóbbi időben igen nagy népszerűségnek örvendett a Nyerő Páros cím alatt futó valóságshow, melyben hazai hírességek, egészen pontosan párok, házastársak versenyeznek egymással. Bár nem követtem sem idén, sem máskor ezt a műsort, mégis minduntalan olyan cikkekbe, videókba futok bele, melyek azt boncolgatják, mennyire felszínes az, ahogy megjátsszák magukat az emberek az Instagram platformon például, és magában a műsorban is, de a legvégén persze úgy, ahogy kell, lehull a lepel.

olvass tovább