Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - október 9.

  • 2013. október 09.

A mai napon a belső hatalmad erejével lépj érintkezésbe, jó célért mindenre képes az ember. Ma nyílj ki feltétlenül új tanulnivalókra, tudományokra, tanulj. Napi megerősítés: mindig lehetőségem van változtatni életem minőségén, mert boldogságra születtem.

olvass tovább

Szívből jövő tudományunk, a bocsánatkérés

  • 2013. július 20.

A múltkor a megbocsátásról értekeztünk. Arról is szóltunk, milyen hatékony tud lenni egy konfliktusban, ha elmondjuk a másiknak, hogy megbántott, és hogy emiatt mit érzünk. Szóval nem a fejére borítjuk azt a bizonyos bilit, hanem úrinő/úriember módjára viselkedünk. De mi van akkor, ha a másik korántsem egy Grál-lovag(nő)?

olvass tovább

Azt beszélik

  • 2012. szeptember 18.

Mondd, kérlek, ugye élnek még a földön valódi nők! Tudod, olyan igaziak, akiknek nincs szükségük túlzásba vitt cicomára és vasárnaponként a nagyanyjuk tanította őket főzőtudományra. Ugye élnek még olyan nők, akikről regényeket írnak és dalokat? Mutass egyet, mert erre, mifelénk a nagyvárosban, lehetetlen összefutni velük.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - szeptember 2.

  • 2012. szeptember 02.

Szeretek inspiráló könyveket olvasni. Olyanokat - főleg önéletrajzi könyveket - amelyeket kiváló teljesítményt elért emberek írtak. Azok, akik történelmet írtak a sportban, a tudományban vagy az élet bármely más területén. A lényeg, hogy azokat a belső erőket bírták munkára, amelyek hitem szerint mindannyiunkban ott szunnyadnak, csak arra várnak, hogy aktiváljuk őket.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XV. / Csütörtök

  • 2012. március 29.

Igazi álmodozó vagyok. Sajnos ez a tulajdonságom ritkán van hasznomra az életben. Bosszankodva szoktam arra gondolni, hogy miért nem tanultam valamilyen egzakt tudományt pl. fizikát vagy valami mást, ami abszolút mérhető és földi keretek közé szorít. Az egyik legfontosabb dolog, amit a kedvenc írómtól megtanultam (orvos volt a végzettsége), hogy a racionalizmus mindig az ember használra válik, ésszerűségre, következetességre, gyakorlatiasságra nevel, és sosem megy ki a divatból.

olvass tovább

Marionnaud újdonságok

  • 2012. január 27.

Az orvostudomány fejlődése és az innovatív kezelési módszerek teszik lehetővé, hogy ma a bőrt még súlyos égési sérülések után is lehet regenerálni.

olvass tovább

Budapesti történetek - A tél és a tavasz

  • 2012. január 13.

Valamiért nem akar esni a hó. Lehet, hogy egy tudományos kísérlet alanyaiként várjuk a telet, ám mivel ugyan nem vidáman, de mégis visszafogtuk a fogyasztást, elmaradhat a nagy tél. Lehet, hogy csupán kitolódnak az évszakok időhatárai, vagy egyszerűen csak változik, aminek változnia kell, vagy szokott.

olvass tovább