Kulcsszó keresés /


Versenytárs nélkül – Ford Ranger Raptor 3.0 Eco Boost

Nem is kezdődhetett volna jobban a vadonatúj Ranger bemutatása, mint a minden idők legerősebb verziójának a tesztelésével. A Raptor nevet ugyan ismerhetjük az előző generációs Ranger neve mellől, de a most bemutatott modell egy új, sosem látott dimenziót tárt elénk. Az alapjaitól újraépített Ford Ranger ugyanis sportautós képességeket kapott a háromliteres V6 benzinmotor és a különleges hajtás, vezérlés, felfüggesztés által.

olvass tovább

Miért kellene tökéletesnek lennünk?

Még mindig népszerű dolog fellázadni az ellen, hogy az emberek csupa szépet és jót posztolnak a közösségi médiában, sőt, ha valakitől megkérdezik, hogy hogy érzi magát, akkor szinte kötelezően elvárt dolog valamilyen szörnyű dologról beszámolni. Az, hogy valaki szép képeket, kellemes élményeket posztol, vagy arról mesél, hogy éppen jól érzi magát, közel sem jelenti azt, hogy tökéletes az élete.

olvass tovább

Hálás vagyok neked

Rájöttem, hogy még rengeteg mindent szeretnék neked elmondani. Elsősorban azt, hogy köszönettel tartozom. Tudom, hogy ha megtörténne igazából ez a beszélgetés, akkor furcsán néznél rám és nem is igazán értenéd, hogy miről is beszélek pontosan, de az igazság az, hogy igen, köszönetet szeretnék neked mondani, amiért akaratod ellenére, vagy talán mégis tudatosan, de sokkal jobb emberré tettél, mint előtte voltam.

olvass tovább

Az, ahogyan másokról ítélkezünk, sokkal többet mondd rólunk, mint arról, aki felett ítélkeztünk

  • 2023. február 28.

Bármennyire nem szeretjük beismerni, igaz: az egónk miatt ítéljük meg az embereket. Bár tudjuk, hogy mennyit árthat, ha elítélnek, mégis megtesszük időnként. Még akkor is, ha mi magunk is sokszor indokolatlanul voltunk kitéve ennek. De akkor tulajdonképpen miért is csináljuk? A válasz röviden: mert ettől egy kicsit jobban érezzük magunkat...

olvass tovább

Mi vezet egy jó párkapcsolat bukásához?

  • 2023. február 27.

Érezted már, hogy a dolgok irányítása menthetetlenül kicsúszik a kezedből, és hirtelen csak azon kapod magad, hogy romokban hever a párkapcsolatod? Ha igen, talán nem is sejted a mai napig az okokat, ha pedig még nem jártál ebben a cipőben, szerencsés vagy, de eláruljuk, mire kell figyelned, hogy ez így is maradjon.

olvass tovább

Az ego fejlődésének útja a Tarot kártyán keresztül

Az identitásunk folyamatosan változik, hiszen teljesen máshogy vélekedünk dolgokról gyerekként és felnőttként is. Ahogyan egyre több tapasztalatot szerzünk, úgy változik a hozzáállásunk is a világunkhoz, a világunkban alkotott helyünk elképzeléseiről is. Ha elég tudatosak vagyunk, akkor ez a folyamat egy igazi növekedés lesz vagy elnyel minket a tapasztalatainkkal való önazonosulás illúziója.

olvass tovább

Átható tekintet titka - a tökéletes szempilla

  • 2023. február 25.

Ki ne szeretné, ha a szempillái reggeltől estig mesésen mutatnának, mindezt a szempillaspirálok okozta napvégi pandaszemek, a pillákon csomóban álló festék, illetve az esti hosszadalmas szemfestéklemosós rutin nélkül? A szempillaépítés teljesen természetes módon teszi dúsabbá és hosszabbá a szempillákat, de nem mindegy, hogy ápoljuk az elkészült pillákat, és kire bízzuk szépségünket, hogy biztosan a kívánt hatást érjük el. Lássuk, mi a tökéletes pillák titka!

olvass tovább

Ezeket fogod tapasztalni egy olyan személynél, aki érzelmi traumákon ment keresztül

  • 2023. február 25.

Az életünkben van két igazság, amit sokszor csak későn értünk meg. Az egyik, hogy néha nem is azok vagyunk, akinek sokáig gondoltuk magunkat. A másik pedig az, hogy ha egyszer elveszted azt, amit valódi boldogságnak hittél, az még nem azt jelenti, hogy a további életed boldogtalan lesznek. Sajnos az érzelmi traumák nyomot hagynak, olyan nyomokat, melyeket sosem felejtünk el...

olvass tovább

'Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk teljesen más terveink vannak.' - Inspiráló idézetek John Lennontól

  • 2023. február 25.

John Lennonnak nem csupán a világ legismertebb slágereit, és a világ egyik legismertebb rock bandáját köszönhetjük, de olyan gondolatok származnak tőle, amelyeket még napjainkban is érdemes lehet megfontolni és megfogadni. Most azokat az idézeteket gyűjtöttük össze a zenésztől, amelyek igazán tanulságosak és motiválóak!

olvass tovább