Kulcsszó keresés /


Gondolatok Agatha Seymour-tól - Péntek június 1.

  • 2012. június 01.

Bár irtózom a rutintól, az általam beépített napi gyakorlatok, alapot, biztonságot jelentenek. Persze jól átgondolom, hogy mi az, amire minden áldott nap energiát szánok. Számomra ilyen a meditáció, a mantrázás és a futás. Ez egyfajta külső és belső építkezés. Ezekbe a tevékenységekbe fektetett energia megsokszorozódva tér vissza hozzám, frissnek érzem magam tőlük és jó érzés annak biztos tudatával indítani és zárni a napot, hogy hosszú időkre merítkezem belőlük.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 1.

  • 2012. június 01.

A mai nap legalkalmasabb meditációra, elvonulásra. Egyesítsd magadban az Egységtudatot, rezgésed emeld a Szeretet hullámhosszára. Napi megerősítés:A bennem lévő Szeretettel minden kihívást meg tudok oldani, minden jól alakul.

olvass tovább

Napi Üzenet - május 8.

  • 2012. május 08.

A mai nap legalkalmasabb spirituális programokra, tevékenységekre. Meditáció, lépj kapcsolatba belső erőddel, hatalmaddal. Napi megerősítés: Eldöntöttem, hogy ez lesz életem legszebb időszaka, varázslatos lény vagyok.

olvass tovább

Napi Üzenet - május 3.

  • 2012. május 03.

A mai nap legalkalmasabb , Színház, mozi hangverseny látogatásra. Ma mindenképp tegyél valamit ,amit a természetért, Földünkért teszel!!! Virág,vagy fa , vagy magok ültetése, meditáció vagy ima . Napi megerősítés: Szerető Univerzumban élek, a Földanya mindig táplál.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 10.

  • 2012. április 10.

A mai nap legalkalmasabb mozgásprogramokra, harcművészetekre, jóga foglalkozásra,spirituális gyakorlatok,meditációk végzésére. Ma beszélj, kommunikálj a feletteseiddel fizikai értelemben is és szellemi értelemben is. Mai nap egy Út egy Híd a magasabb világok és megoldások felé. Napi megerősítés: Tisztán látom és érzem a céljaimat, vágyaimat és elindulok a megvalósítás útján.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XII. / Szombat

  • 2012. március 10.

Rajongok a tavaszi napsütésért! Talán azért van ez így, mert áprilisban, tavasszal születtem, s mint kos szülöttnek véremben van a tavasz, az újjászületés iránti szenvedély. Mindig rengeteg erőt gyűjtök magamba az erkélyes napozások alkalmával, s szívesen használom fel a kora tavaszi napokat (késő őszig), hogy a reggeli fényekben, napsütésben az erkélyen meditáljak vagy kiüljek a malámmal (buddhista meditációs füzér) mantrázni. Engem nem zavar az újpesti közlekedés utcai zsivaja, kiválóan tudok befele figyelni.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - II. / Péntek

  • 2011. december 30.

Mivel gyakorló buddhista vagyok, ezért rendszeresen meditálok. A meditáció lényege, hogy a meditáció közben megélt állapot és az utána következő között egyre kevesebb különbség legyen. A buddhista meditáció alatt megéljük, hogy minden pillanat határtalan lehetőségekkel van tele, hogy az ember minden pillanatban tele van energiával és előre tekint. A hétköznapi életben alapvetően abban fáradunk el, hogy a minket körülvevő dolgokat folyton ugyanúgy látjuk, ugyanazok a dogok történnek velünk és mindig ugyanúgy reagálunk rájuk, nem próbálunk tudatosan változtatni ezeken. Ebbe aztán annyira belefáradunk, hogy sokszor úgy érezzük nem bírjuk tovább. Aki csak teheti meditáljon, gyógyító hatása van!

olvass tovább

Mondják, hogy segít, de miért, s hogyan meditáljunk?

  • 2011. december 05.

Sokan teszik fel a kérdést, hogy meditálás miért jó. Akik napi szinten űzik ezt a tevékenységet, egyszerű válasszal szolgálnak erre a kérdésre: azért meditálunk, mert ennek a rohanó világnak az úgynevezett békéje valójában öt perc békéből és aztán tíz óra szorongásból, gondból és frusztrációból áll.

olvass tovább