Frissítő páros elfoglalt férfiaknak

  • 2016. július 19.

Napjaink elfoglalt férfijai folyamatos pörgésben vannak. Próbálnak egyensúlyozni a munka, a család és a sportos életmód között. Reggel edzés, 8-10 óra az irodában, az este pedig a családé és a barátoké. A feszített tempó megköveteli a folyamatos frissességet és olyan termékeket, amelyek biztos társként segítik őket a mindennapokban. Az Amway megújult HYMM termékcsaládja különleges összetevőkkel és karakteres illattal teszi igazi élménnyé a napi rutint.

olvass tovább

Tények és tévhitek a napégésről, fényvédelemről

  • 2016. július 09.

Az internetes fórumokon, rokonoktól, barátoktól több tanácsot is kaphatunk megelőzésre, vagy baj esetére, de nem biztos, hogy minden javaslatot érdemes megfogadni. A napégéssel, fényvédőkkel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket dr. Garaczi Edina, az Allergiaközpont bőrgyógyász-allergológusa segít tisztázni.

olvass tovább

Így öltözik a férfi, ha hibátlanul akar kinézni - Nyári stílustippek Schiffer Miklóstól

  • 2016. július 01.

Elérkezett az igaz nyár, programokért kiáltó forró nappalokkal és kellemes estékkel. Legyen szó lovaspólóról, utazásról vagy egy laza, nyáresti koktélozásról a barátokkal, a stílusos megjelenés a férfiaknál is alapkövetelmény. Schiffer Miklós szakértő tanácsaiból kiderül, milyen részletekre érdemes odafigyelni ahhoz, hogy a hölgyek szeme biztosan ne stílushibák miatt akadjon meg az erősebb nem képviselőin.

olvass tovább

6 álbarátnő típus, akit kerülnöd kell

  • 2016. június 07.

Nem választhatjuk meg a családtagjainkat, de a barátainkat igen. A jó barátok pedig olyanok, akár a víz, vagy a levegő: nélkülözhetetlen részei az életünknek. Néhány barátság örökké tart, más kötelékeket a hosszú évek elkoptatnak. Sajnos néha az is megtörténik, hogy rosszul választunk: akit barátnak hiszünk, igazából valamilyen érdekből tartja velünk a kapcsolatot. Most bemutatjuk azt a 6 baráttípust, akit jobb, ha messziről elkerülsz!

olvass tovább

A horoszkópunk szerint, ilyen barátok vagyunk

  • 2016. március 18.

Már írtunk nektek arról, hogy csillagjegyünk szerint, hogyan randizunk, hogyan flörtölünk, és milyenek vagyunk az ágyban. Most pedig annak jártunk utána, hogy milyen barátok is vagyunk az asztrológia szerint. Igaz rátok az alábbi leírás?

olvass tovább

Érzéketlenné válunk

Az élet arról is szól, hogy felnőtté válunk, és megtanulunk felelősséget vállalni magunkért, az életünkért. Megtanuljuk kezelni veszteségeinket, sikereinket és irányban tartani sorsunkat. Azt is tudjuk egy idő után, hogy érzelmi életünk fent és lentje teljesen normális, hogy olykor el kell engedni barátokat, szerelmeket, helyeket, kapcsolatokat. Hogy az élet változás, s mi ha akarjuk, ha nem, vele változunk.

olvass tovább

A kezdeti lelkesedés után

Úgy látszik, végre meghallgatták az égiek imáinkat, képzeletünk megalkotta és házhoz is szállította azt az embert, akire vágytunk. Épp olyan, amilyenről álmodtunk, szóval az élet szebb nem is lehetne. Kezdjük hívogatni a barátokat, barátnőket, s óvatosan megosztjuk velük a remek hírt: mindjárt, mindjárt ránk tör az a csodálatos, mindent elsöprő szerelem.

olvass tovább

Vendégváró receptek a szilveszter házigazdáinak

  • 2015. december 30.

A szilveszteri bulik utánozhatatlan hangulatát a jó társaság, a zene, az újév izgalma és persze az alkohol mellett a szépen megterített asztal finomságai is garantálják a meghívott barátok, családtagok számára. Na, de a másik oldalról, a házigazda szemszögéből nézve igen sok melóval jár egy ilyen szilveszteri party megszervezése. Ha a zenéről gondoskodtak, a ház is teli van konfettivel és girlandokkal, még mindig ott a nagy kérdés: mit adjak enni a töménytelen mennyiségű alkohol mellé a vendégeknek? Íme, 4 nem mindennapi vendégváró ötlet, szilveszteri házigazdákak!

olvass tovább