Kulcsszó keresés /


58 érv - miért térhet vissza Galliano?

  • 2014. október 13.

"Alig várom visszatérését , hogy újra olyan divatálmokat hozzon létre, amilyeneket csak ő képes, és kívánom, hogy leljen itt új otthonra" - ezekkel a szavakkal köszöntötte Renzo Rosso, a Margiela házat felügyelő OTB csoport elnöke John Galliano-t egy sajtóközleményben. Az tény, hogy divattervezők közül a legzseniálisabb tehetség, az is tény, hogy megfizetett busásan a tettéért, mi pedig kiválogattuk nektek 58 ruhakölteményt, amely a mester kezei közül kelt életre. Nézzétek meg galériánkat!

olvass tovább

Családi titkok

  • 2014. július 29.

„Egy hét éves kisfiút rendszeresen ismétlődő gyötrő rémálmok miatt hoztak a rendelésre. Azt álmodta, hogy a szülei átváltoznak farkassá és otthagyják őt az erdőben. Később kiderült, hogy a gyermeket örökbe fogadták, de erről ő nem tudott. Érdekes, hogy az álom tartalma is kapcsolatba hozható a tudat alatt megjelent félelemmel.”

olvass tovább

Drága Anyám!

Idén, a bolondok havában lesz immáron tíz hosszú esztendeje, hogy nem látom arcát, nem hallom hangját. Tudja, álmodom kegyeddel néha. Szomorú, búskomor álmok ezek. Talán nem is álmok, inkább csak lidércek.

olvass tovább

Kert trend 2014

  • 2014. március 30.

Körbe ölel a természet! A trend előrejelzése szerint idén eljutunk arra a pontra, hogy végre közös nevezőre hozhatjuk kertünket és az azt körbeölelő természetet. Amikor a természetet segítve a kertben is kiteljesíthetjük ízlésvilágunkat, miközben a kerti életünket igyekezünk úgy alakítani, hogy az nem zavarja majd meg az oda beköltözött állatok életét. A kerti álmok megvalósításában az idei szezonban Borbás Ágnes a Dekor&Mentha Shop tulajdonosa lesz segítségünkre.

olvass tovább

British Fashion Awards re-styling

  • 2013. december 04.

Egy ideális világban csak álmok vonulnának a vörös szőnyegen, de hát sajnos nem mindenkinek kompatibilis a stylistja ezzel az utópiával, meg hát nem sikerülhet minden mindig tökéletesen. Mindenesetre korrigáltam a hibákat, és átöltöztettem a British Fashion Awards meghívottait és díjazottjait, és így már minden szép és jó.

olvass tovább

Titkos, éjjeli szellemek

  • 2013. szeptember 13.

Csípősek voltak az első szeptemberi éjszakák, nem kellett volna meztelen vállal az éjféli holddal kacérkodni, de a nyár tüze még tartott, bár az kitart nálunk egész évben. Katival eljártunk gyakran, mert a Kati szerelmes volt, és azokban a nyár végi viharokban én is megtaláltam azt a valakit, akire lázálmokban gondolhattam minden éjjel.

olvass tovább

Az Atlantisz mégsem süllyedt el

  • 2013. július 28.

Dubai, sokaknak az álmok városa, ahol hihetetlen építményekkel és luxuskörülményekkel kecsegtetnek bennünket. Dubai a '90-es évek elején hozta meg azon stratégiai döntését, hogy a turisztika egyik legmeghatározóbb szereplője lesz. Jól döntött! Mostanra egy olyan metropolisszá nőtte ki magát a puszta homokból, amely máshoz nem hasonlítható hotelekkel, nevezetes építészettel és világszínvonalú szórakoztató és sporteseményekkel bír.

olvass tovább

A 21. századi Gatsby

  • 2013. május 22.

A gazdaglány, az úr, meg a szegényfiú. A tündérmesékben a gazdaglány mindig a szegényfiút választja, ám a valóság sokkal ridegebb és kegyetlenebb az álmoknál. A most debütáló nagy Gatsby története arról a felszínes világról szól, amely száz év távlatából sem vesztette aktualitását.

olvass tovább

Eltitkolt hollywood-i portfóliók

  • 2013. február 24.

Bruce Weber, a híres nevezetes, amerikai divatfotográfus jóformán az összes jelentős magazinnak dolgozott már szépen ívelő pályafutása alatt. A Vanity Fair-nek készült terjedelmes anyagából most lecsíptük a kedvenceinket. Reméljük ti is örömötöket lelitek benne! Valódi unikum az álmok országából.

olvass tovább