Kulcsszó keresés /


Akkor támaszkodhatsz leginkább magadra, ha mentálisan is stabil vagy

  • 2022. november 10.

Gyakran mondják, hogy a belső munkát senki sem ússza meg, és milyen igaz. Manapság az egyik legfontosabb dolog, hogy megtaláld a harmóniát és a békét önmagadban, hiszen így fogsz tudni a legjobban támaszkodni magadra a nehéz élethelyzetekben. Lássuk be, manapság annyi minden bizonytalan, éppen ezért fontos, hogy megerősödj érzelmileg és mentálisan is. Ezek a dolgok jellemzik azokat az embereket, akik valóban stabilak legbelül.

olvass tovább

Az érzelmeink és a párkapcsolatunk, harmóniánk megélésében lehetnek furcsa megéléseink

Az Érzelmeink és az Otthon, Fészek témáit szimbolizáló Hold a Bak jegyében haladva ma együttállásba lép a Plutoval. A tegnapra jellemző érzelmi fásultságot ma megfűszerezzük egy kis ad-hoc jellegű belső őrlődéssel, csiki-csukizással, ahol szembesülhetünk a mélyből feltörni vágyó érzelmekkel, elakadásokkal. Mivel a Pluto a Skorpió jegy uralkodó bolygója, ezért legyünk tekintettel arra, hogy ez az együttállás leszippanthat minket az Érzelmeink Poklába, ahol bizony dolgozik a tisztító tűz... Ebben a lángvágóval való tisztogatásban amúgy segíthet a Bak csillagjegy merevsége és ridegsége, hogy azért teljesen ne forduljunk ki magunkból.

olvass tovább

Aki időt nyer, életet nyer! Utam az összeomlástól a harmóniáig

Sokan sokféle gonddal küzdünk. Tűnjön bármennyire is csillogónak valaki élete, fontos tudnunk, hogy mindez csak a látszat. Tökéletes emberek ugyanis, bármennyire hihetetlen, de tényleg nem léteznek. Ebből pedig egyenesen következik az is, hogy tökéletes életek sincsenek. Maximum elhazudott tündöklések, amik mögött legtöbbször jó mélyre ásott problémák húzod(hat)nak.

olvass tovább

Ismerned kell az érzelmi szükségleteidet ahhoz, hogy boldog lehess

  • 2022. szeptember 29.

Érzed, hogy szükséged van valamire, de nem tudod megmondani pontosan, hogy egy új munkahely, egy másik párkapcsolat, esetleg több pénz lenne az, ami igazén boldoggá tenne. Nem is egy ilyen konkrét, kézzelfogható dologról van itt szó, egyszerűen csak arról, hogy szeretnéd, hogy az életedben minden egyensúlyba és harmóniába kerüljön. Talán nehéz ezt felismerni, és főleg beismerni, de pontosan te lehetsz az, aki éppen a boldogságod útjában áll!

olvass tovább

Létezik-e a nagy Ő?

  • 2022. július 08.

Erre a kérdésre az egészen rövid válaszom, hogy nem. Sokunkban él egy ideig az a fantázia, hogy majd eljön az az egyvalaki, akit nekünk szánt az ég, akivel tökéletes harmóniában leélhetjük az életünket. Addig pedig, amíg ő el nem jön, addig vagy nem lépünk kapcsolatba, vagy azzal a hittel lépünk bele, hogy bár nem ő az, akire vártunk, de jó lesz egy kis időt együtt tölteni.

olvass tovább

Az „ikerláng”-szerelem a társfüggőség romantizálása

Rengeteg #spiribullshit kering az éterben, ezek egyike az ikerláng-kapcsolat vagy ikerláng-szerelem. Akik ebben hisznek, azt gondolják, hogy egyszer majd eljön a másik felük, akivel minden különleges, semmihez sem fogható. Valahol a világban él az ő lélektársuk, a tökéletes kiegészítőjük, akivel átélhetik az egységélményt, a teljes harmóniát.

olvass tovább

A boldog és kiegyensúlyozott élet alapjai

  • 2022. június 26.

Számos tényező befolyásolja a fizikai, lelki és szellemi harmóniánkat. Többek között szerepet játszik az egészséges, kiegyensúlyozott étrend, az aktív életmód, a mentális egészség és a támogató környezet. De ne gondold, hogy csak szigorú étrenddel lehetsz boldog és fitt. Tippeket hoztunk, hogy kiegyensúlyozott maradhass a mindennapokban!

olvass tovább