Kulcsszó keresés /


Mi sosem leszünk képesek jót beszélgetni egy csésze kávé mellett

Időre volt szükségem az elválásunk után ahhoz, hogy egyáltalán akarjak tudni rólad. Miután eljutottam arra a szintre, hogy megbocsátottam azt, hogy elhagytál, elkezdtek jönni az ilyenkor szokásos gondolatok. Az életem része voltál, emberként továbbra is szeretlek, és jó lenne ezt mind nem felrúgni azért, mert a párkapcsolatunk nem működött. Muszáj belátnom, hogy ez nálunk nem fog megtörténni.

olvass tovább

Már ki merem mondani

Már ki merem mondani. Szükségem van rád. Nem azért amiért szoktuk, hogy szükség van a másikra. Nem azért amit tanultunk. Nem a szokásos energiavesztéses játszmákhoz. Nem a drámákhoz. Nem azért mert nem bírom egyedül. Nem ezért.

olvass tovább

Hogyan tudsz kilépni a falaid mögül? - A szociális szorongás leküzdése

  • 2022. november 17.

A magabiztos, életvidám emberek vonzzák magukhoz a figyelmet. Mind arra vágyunk, hogy ez bennünk is meglegyen, ugyanakkor azok, akik szociális szorongással küzdenek jelentős nehézséggel indulnak ilyen szempontból. Hiszen ez egy olyan belső probléma, amit nem lehet egy tollvonással áthúzni. De mégis mit lehet tenni annak érdekében, hogy újra teljes értékű életet élhessen egy szorongásos ember?

olvass tovább

Mit tehetünk? - Átfogó kép az egészségünkről 45 év felett

A csomag vizsgálatai információval szolgálnak a csontok állapotáról, a szív- és érrendszeri rizikófaktorokról, jelzik a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat, hormonális eltéréseket vizsgálnak, valamint a vérszegénység és demencia kialakulása szempontjából fontos vitaminok szintjét is jelzik. Továbbá a vizsgálat eredményei, az esetlegesen meglévő cukorbetegség, reumás megbetegedések, valamint a pajzsmirigy betegségeinek diagnózisának felállításában is fontos szerepet kaphatnak.

olvass tovább

Ráncgyilkos megoldások: botox, hialuronsav és szálbehúzás

  • 2022. október 15.

Az öregedés elkerülhetetlen folyamat, amellyel mindannyiunknak szembe kell néznie. Ahogy múlik az idő, kollagén- és elasztintermelésünk évről évre csökken, a feszességét vesztett bőr és a ráncok pedig kezdenek lassanként a felszínre törni. Szerencsére léteznek igen hatásos esztétikai kezelések, amelyek segíthetnek lassítani a folyamatot, hogy visszanyerj fiatalos rugalmasságodból, mindezt ráadásul plasztikai műtét nélkül. Hogyan? Mutatjuk a legnépszerűbb megoldásokat!

olvass tovább

Monica Berg: a világ legbefolyásosabb bartendere!

  • 2022. augusztus 30.

Sorozatban harmadik éve nyerte el ezt a rangos címet a fiatal bartender a Bar World 100 szavazóitól. A norvég származású Monica ugyanakkor társ-tulajdonosa a Tayēr + Elementary /Muyu londoni bárnak is, amelyik a világ 50 legjobb bárját összesítő listán a 2. helyen áll. Van saját szeszesital márkája – a Muyu, ami Magyarországon is kapható. A Campari is őt választotta. De mit tud ez a mosolygós lány, aki még „digitális innovátorként” is elismert?

olvass tovább