Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viseld a piros színt ősszel

Ősszel kifejezetten szeretünk sötét színeket viselni, fekete és szürke jöhet minden mennyiségben. Viszont mindezt nem árt néha feldobni egy-egy vidámabb színnel, mi pedig ebben az esetben a pirosra szavazunk. Stílusos és csinos, mutatjuk is, hogy hogyan érdemes beilleszteni az összeállításodba!

olvass tovább

Az ekcéma miatt mindig is gyűlöltem belenézni a tükörbe

  • 2023. augusztus 16.

Sokan azt gondolják, hogy az ekcéma egy kis bőrszárazság, ami néha piros foltokkal jár. De azt már kevesen tudják, hogy valójában az ekcéma nagyon el tud durvulni. Hogy komoly fájdalmakkal jár, hogy a bőrödet szinte húsig képes vagy levakarni, különösen akkor, amikor belobban és gyulladt.

olvass tovább

Nyáridéző koktélok

  • 2023. július 19.

Hoztunk hártom isteni finom koktél-receptet, amelyekben a nyarat idéző vidám piros színű összetevők dominálnak. Bármelyiket is próbáljátok ki, az biztos, hogy jobb lesz a kedvetek.

olvass tovább

Sminkelési tanácsok strandolóknak

  • 2023. június 17.

Sokan a strandon is ragaszkodunk a sminkhez, ugyanakkor fontos tisztában lenni azzal, hogy nem minden kozmetikum bírja a napot és a vizet, ráadásul a bőrnek sem mindegy, mi kerül rá. A legfontosabb a napfényvédelem, és ezután következnek a külsőségek. A pirosító és a púder például biztosan felesleges – állítja a szakértő, aki most napozáshoz, fürdőzéshez ad hasznos szépségápolási tanácsokat.

olvass tovább

Főleg pozitív hatásokról, illetve negatív hatások enyhüléséről, kioldódásáról tudok nektek beszámolni

Számomra is furcsa, de most főleg pozitív hatásokról, illetve negatív hatások enyhüléséről, kioldódásáról tudok nektek beszámolni. Elég szokatlan az elmúlt hónapok után... de nézzük a részleteket! Ahogyan a képen is láthatjátok, csupa zöld vonal és jelölő... sehol a megszokott piros rengeteg. Hihetetlen, de kezdenek szépen megérni a dolgok és teret kapni az aktív energiák.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj piros csizmákat

Ha valamilyen különleges outfitet szeretnél összeállítani, akkor érdemes lehet olyan kiegészítőket választani, amelyek feltűnőek. A piros csizmák például nem mindennapi, szokványos darabok, és egészen biztos, hogy nem fognak minden második emberen szembejönni veled az utcán, azonban meg kell tanulni őket stílusosan kombinálni más ruhadarabokkal. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább