Kulcsszó keresés /


Mi történik ma?

A Merkúr hamarosan megkezdi hátráló mozgását, virtuálisan már megállt az égbolton. Emellett aktív a Nap és a Felszálló Holdcsomópont, valamint a Vénusz és a Neptunusz együttállása.

olvass tovább

Utazz filmekkel - Olaszország

  • 2024. március 09.

Mivel jelenleg meglehetősen korlátozott lehetőségeink vannak az utazás szempontjából -amennyiben a bolt felkeresése némi tejért és kenyérért nem számít vakációnak- ezért arra gondoltunk, hogy összegyűjtjük azokat a filmeket, melyekkel a világ egy-egy pontját látogathatjuk meg amellett, hogy valószínűleg a cselekmény és a karakterek is kellően izgalmasak vagy szórakoztatóak. Az úticélunk Olaszország!

olvass tovább

Elszakadni a valóságtól

Pár nappal ezelőtt a vonaton ücsörögve, miközben éppen fáradtan, kedvetlenül bámultam ki az ablakon, megszólalt egy Michael Bolton szám (How am I supposed to live without you?) véletlenszerűen a fülemben, és hirtelen megszűnt létezni a körülöttem lévő tér és idő. Minden nyomasztó gondolat, amely beárnyékolta a napomat. Bizony a Spotify random lejátszási listái mindig ilyen gyöngyszemeket rejtenek.

olvass tovább

Deák Bill Gyula 75-életműkoncert Sztárvendég: Caramel

  • 2023. november 14.

Örömmel jelentjük be, hogy Caramel lesz Deák Bill Gyula sztárvendége november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában. Caramel a magyar zenei élet kiemelkedő alakja. Közel két évtizede uralkodik a hazai könnyűzenei égbolton. Teltházas aréna koncertek, platina- és aranylemezek jelzik pályájának fényét, szerzeményeit 100 milliónál is többen hallgatták meg. Számos elismerést kapott, többek között háromszor Fonogram-díjat, valamint 2018-ban Máté Péter-díjat az életművéért. Ezúttal is felemelő személyiségével és csodálatos hangjával ragadja magával a közönséget.

olvass tovább

Prémium ékszerek kamatmentes részletfizetéssel, banki macerák nélkül: a Divatékszerboltnál elérhető!

  • 2023. november 02.

Pandora, Swarovski, Thomas Sabo, SEIKO. Divatos ékszermárkák amelyekre mindig is vágytál, de úgy érezted, nem adnál ki egyszerre ekkora összeget a kezeid közül? Nem kell lemondanod róluk, eljött a Te időd! A BNPL részletfizetési lehetőséggel nem kell azonnal az egész összeget egyben kifizetned. Vásárolj most, légy büszke viselője a kedvenc ékszerednek vagy órádnak és fizess később! A BNPL, más néven a “vásárolj most, fizess később” egy olyan új fizetési mód, amely megkönnyíti az online ékszervásárlást. Egy egyszerű folyamaton keresztül, mindössze 7-8 perc alatt elintézheted a fizetést – mindezt azonnali bírálattal, banki ügyintézés nélkül.

olvass tovább

A Hold az Oroszlán jegyében jár

Két fontos eseményt szeretnék nektek kiemelni, amiről a legutóbbi videómban már meséltem nektek. A légkalapács, a Pluto virtuálisan megállt az égbolton, hogy pár nap múlva megkezdje ismét direkt mozgását. A Mérlegben haladó, a Leszálló Holdcsomóponttal együttálló Mars belépett a Szaturnusszal való trigonjába. Ezek mellett a Hold az Oroszlán jegyében jár, itt halad át délelőtt a Plutoval való szembenállásán, majd belép a Merkúrral való szextiljébe.

olvass tovább

5 őrült mítosz a teliholdról

  • 2023. október 08.

Amikor a telihold kegyesen megjelenik, mindig rejtély van körülötte. Hogyan is lehetne másképp, hiszen amikor fenségesen felül az éjszakai égboltra, az emberek természetesnek veszik, hogy meg kell találniuk a megjelenése mögötti jelentést, ahogy ezt a legtöbb ilyen eseménynél is megteszik. Tehát, ha eddig azon töprengtél, vajon mi is állhat a telihold kultusz mögött, íme öt mítosz ezzel kapcsolatban, amelyeket érdemes tudnod, mielőtt egy újabbal találkoznál.

olvass tovább

A testedet folyamatosan szeretned kell?

Mintha attól függne egy jó párkapcsolat, hogy a felek olyanok, mintha éppen most léptek volna ki egy divat magazinból. Hogy is vagyunk mi Nők? Akármennyire is tisztában vagyunk magunkkal, akkor is vannak olyan napok és időszakok, amikor nem vagyunk elégedettek a testünkkel. Akkor is vannak olyan időszakok az életünkben, amikor nem jó érzéssel tölt el minket a tükörbe nézés, vagy a ruhapróbálás a boltokban, a melltartóról nem is beszélve. Amikor azt is nehezünkre esik elhinni a párunknak, amikor azt mondja, hogy mennyire szép vagy.

olvass tovább