Borászatunk az ősi bortermelő hagyományokat a legkorszerűbb technológiával ötvözi. Célunk, hogy a természet által a szőlőszemekbe gyűjtött értékekből a lehető legtöbbet őrizzük meg borainkban.

A neszmélyi Melegeshegy tetején álló modern borászatban Kamocsay Ákos főborászunk és borásztársa, Dezsényi Ágnes irányítása alatt születnek a Hilltopra közismerten jellemző üde, gyümölcsös ízű, zamatos fehérborok, míg a császári borászatban a testes, továbbérlelésre alkalmas vörösborok készülnek.

A választék igazán vonzó. Évről évre igen sokféle, érdekes és modern szellemiségű bort készítünk. Sauvignon Blanc boraink, a híresen gyümölcsös Irsai Olivérünk vagy Királyleánykánk és egy másik híressé vált hungarikum, a Cserszegi Fűszeres; számos különféle Chardonnay-nk, Szürkebarátunk, Traminink, Cabernet Sauvignonunk mind annak bizonyítékai, hogy kiváló minőségű magyar szőlőkből igenis lehetséges nemzetközi mércével is nagyon jónak nevezhető, karakteres borokat készíteni. BORKÓSTOLÓINKON BÁRKI MEGGYŐZŐDHET ERRŐL!