Kulcsszó keresés /


Egzotikus vacsora tipp: indiai kuszkusztál

  • 2017. november 29.

A legtöbben télen kifejezetten szeretnek fűszeresebb, egzotikus ételeket fogyasztani, ezért ezúttal egy indiai receptet hoztunk. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne kicsit különlegesebb ízeket is kipróbálni, mielőtt belevág a szokásos karácsonyi ételek elkészítésébe.

olvass tovább

Izgalmas köret: barackos-fetás kukoricasaláta

  • 2017. november 28.

A kukorica saláta azért tökéletes köret, mert ehetjük sült vagy rántott húsokhoz, és zöldségekhez, ráadásul krumplival és rizzsel együtt is nagyon finom. Most egy kicsit különlegesebb változathoz hoztunk receptet, ugyanis ez barackkal, fetával és bazsalikommal készül.

olvass tovább

Pár perces ebéd tipp: gombás farfalle

  • 2017. november 25.

Nyakunkon a karácsony, így egyre több tennivaló jut hétvégére is, ezért teljesen érthető, ha a megszokottnál rövidebb időnk jut arra, hogy ételeket készítsünk magunknak és a családnak. Azonban ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk arról, hogy valamilyen finom ebéddel álljunk elő, ezért most egy pár perc alatt elkészíthető receptet hoztunk!

olvass tovább

Vacsora tipp: Salsa lasagne

  • 2017. november 24.

Az olasz ételeket általában mindenki szokta szeretni, a lasagne pedig ezek között is a legnépszerűbbek közé tartozik. Most egy "felturbózott" verzióját szeretnénk megmutatni ennek a tésztának, ami biztosan hamar az egész család kedvence lesz. Az elkészítés menete nem tér el sokban az eredeti recepttől, azonban az összhatás egészen más lesz!

olvass tovább

Narancsos répakuglóf

  • 2017. november 18.

A répát sokféleképpen fogyasztjuk: levesbe, főzelékként, salátába, ismert kellemes édeskés íze, magas béta karotin tartalma. Pontosan az édes íze miatt kitűnő süteménybe is. Az most következő desszert az úgynevezett „fütyülős „sütemény. Az alábbi recept, természetesen egy alakbarát verzió.

olvass tovább

Az ezer arcú édesburgonya - recept ötletek az egyik legegészségesebb szénhidrátforráshoz

  • 2017. november 15.

Szerencsére hazánkat is elérte az édesburgonya népszerűsége, így már majdnem olyan könnyen hozzáférhető szénhidrátforrássá vált, mint a jól megszokott, ám kevésbé egészséges rokona. Akár ezerféle módon felhasználható mind a sós vagy édes ételekhez. Most néhány olyan különleges receptet válogattunk össze nektek, amik nem csak diétához, de akár egy hétköznapi vacsorához is tökéletesek.

olvass tovább

Őszi vacsora ötlet: sütőtökös répatál, kéksajtos öntettel

  • 2017. november 12.

Ősszel nem véletlenül az egyik legnépszerűbb alapanyag a sütőtök, amelyből igazán változatos, és finom fogásokat készíthetünk. Ezúttal egy bébirépával kombinált receptet hoztunk el, amelyben a csavart a kéksajt jelenti. Tökéletes választás lehet hétvégi vacsoraként, hiszen egészen biztosan az egész család szeretni fogja.

olvass tovább