Kulcsszó keresés /


Gondolatok Agatha Seymour-tól - Kedd június 5.

  • 2012. június 05.

Rengeteg féle diétával találkoztam már életemben. Annak ellenére, hogy szerencsémre egész életemben vékony voltam, mindig oda kellett figyelnem arra, hogy mit eszem. Ha úgy alakul, hogy pár kilót (max. 3-5) magamra szedek az általam legjobbnak ítélt fogyókúrához fordulok a makrobiotikus diétához. Ezt a diétát egy komolyabb betegség alkalmával írta elő nekem személyre szabva egy belgyógyász doktornő. Azon túl, hogy gyógyította a betegségem pár hét alatt cérnavékonyságúra le is fogyasztott. Szívből ajánlom mindenkinek, aki nem akar koplalni és a szervezetével is szeretne jót tenni!!!

olvass tovább

Természetes édesítők

  • 2012. május 19.

Természetes eredetű édesítők új generációja hódít: a sztívia, az agavészirup és a xilit a Táplálkozási Fórum elnöke, Dr. Pados Gyula szerint jól használhatók a diétás étrendekben is.

olvass tovább

Teljesítem a 2012-es célkitűzéseimet!

  • 2012. január 10.

Túl vagyunk január első hetén. Még mindig tartjuk magunkat a fogadalmakhoz, vagy még csak most kezdjük? Sosem késő, de nem biztos, hogy a "majd holnaptól" ígéret tényleg betartható. Változtatnál? Vágj bele!

olvass tovább

A párkapcsolatnál is fontosabb a diéta

  • 2011. október 22.

A népszerű fogyókúrás módszeréről ismert Atkins vállalat új tanulmánya szerint a nők sokkal többet foglalkoznak azzal, hogy mi van a tányérjukon, mint hogy mi a helyzet a szerelmi életükkel vagy a párkapcsolatukkal.

olvass tovább

A mediterrán étrend térvesztése

  • 2011. július 26.

A mediterrán konyha jó hírnevéhez nem méltó az a változás, amely a déli étkezési szokásokban tapasztalható. Egy felmérés szerint a mediterrán országok lakói fogyasztják a legtöbb zsíros ételt.

olvass tovább

A fogyás kulcsa: a levegő

  • 2010. szeptember 01.

Egy német kutatócsoport legújabb tanulmánya szerint a fogyás kulcsa a levegő. Pontosabban fogalmazva a testünket körbevevő hő, hiszen a felvett táplálékunk 70%-t testünk hőháztartására fordítjuk, nem mindegy tehát, hogyan tesszük azt. 

olvass tovább