Kulcsszó keresés /


Amit egy stílusos nő sosem tesz

  • 2025. december 01.

Hogy mi a titkuk azoknak a nőknek, akik mindig csodásan néznek ki? Azt gondolnánk, hogy egészen biztos, hogy a sok pénz és a rengeteg szabadidő. Holott a válasz nem ebben rejlik. Egész egyszerűen csak tudják, hogy mik azok a dolgok, amiket biztosan nem lépnek meg a divat terén. Lássunk most néhányat!

olvass tovább

Ezek 2025-ben a karácsonyi lakásdekorációs trendek

  • 2025. november 25.

A karácsony klasszikus színe, a zöld 2025-ben újra reflektorfénybe kerül: díszekben, terítékben és enteriőrökben is ez dominál. Divatos marad emellett a csillogó elegancia a fehér, ezüst és arany színekkel, valamint a bohókás stílus is. Az idei karácsonyi újdonságok közé tartoznak a mókás ajtónálló díszek és vendégváró dekoráció, amelyekkel már a bejárati ajtónál ünnepi hangulatot teremthetünk – külföldön már nagy sláger, itthon pedig egyre többen követik ezt a trendet.

olvass tovább

Az egyik legjobb vétel? – OMODA 5 EV Teszt

  • 2025. november 19.

Az Omoda egy igazán új szereplőnek mondható az Európai autópiacon. Az OMODA 5 EV a modern technológia, fenntarthatóság és prémium életérzés találkozása. Célja, hogy a jövőorientált, tudatos és stílusos városi autósok számára kínáljon fejlett, kényelmes és karakteres elektromos SUV-t.

olvass tovább

Beszélgetés Varga Annamáriával, a Spycraft alapítójával

  • 2025. november 19.

A budai Margit-negyed egyik csendes utcájában, a Kapás utcában egy különleges műhely bújik meg. Ahol az üvegajtón túl nemcsak ruhák születnek, hanem történetek, karakterek és életfilozófiák is. A Spycraft nem egyszerűen egy divatmárka: Varga Annamária alapító számára ez egy tudatos, fenntartható életmód megnyilvánulása, amelyben a stílus és az érték kéz a kézben jár.

olvass tovább

Szarvasgomba és kaviár jár a pogácsához, ehető arany pedig a kekszhez a Zsolnay Kávéházban

  • 2025. november 14.

A budapesti Radisson Blu Béke Hotel Zsolnay Kávéháza az idei ünnepi időszakban különleges délutáni teával várja a vendégeket minden nap. A szálloda gasztrocsapatát Pécsi Balázs luxusszakértő Stílusgourmand című stílustanácsadó és etikettkönyve inspirálta, a sós és édes falatok a színes képekkel gazdagon illusztrált kötet oldalainak hangulatát idézik meg küllemükben, a luxus attribútumainak tartott alapanyagokban pedig a kiadvány mondanivalója köszön vissza.

olvass tovább

Meddig kell gyászolni egy szerelmet?

Egy kapcsolat megszakadása is gyász, veszteség, és ugyanúgy végig kell vánszorognunk a lelki feldolgozás fázisain. A ránk szakadó magány jobban sajog, mint a fizikai érintés hiánya. Önostorozó lélekéheztetésbe kezdünk, ami szomorú, magányos cselekedet, és ha túl sokáig végezzük, életstílussá válhat, zsémbes, irigy, besavanyodott, rosszmájú embert formálva belőlünk. Pedig aki elment, nem vitte magával a napot. Nem kell a tükröket letakarni, és nem kell megállítani az órát az ő kedvéért. Számunkra nem állt meg az idő.

olvass tovább

Stílusiskola: mindenünk a kötött pulcsi

A hűvösebb reggelek, a kissé borongós fények és a forró teák mellett végre előkerülhetnek azok a pulcsik, amelyek minden szettet azonnal “meghittebbé” tesznek. Nem túlzás: ilyenkor egy jó kötött pulcsi fél gardrób helyett dolgozik. És igen, továbbra is tartjuk: ebből a darabból soha nincs elég.

olvass tovább