Mounaji Barbi

Az írás, mint kifejezőeszköz mindig is jelen volt az életemben, kreatív gondolkodóként azonban arra is vágytam, hogy átadhassak ebből másoknak is. 2014-ben kezdtem el dolgozni a Stylemagazinnál szerzőként. Jelenleg a főszerkesztői feladatokat látom el. Írásaimat a Lélekhangok rovatban találjátok meg. Melyek érzelmekről, szexualitásról, nőkről és férfiakról szólnak leginkább. Igyekszem a továbbiakban is felkarolni olyan témákat, melyek mögöttes tartalma publikálásra érdemes. További írásaimat a szerzői oldalamon találhatjátok meg.

Az életben csak elszakadások vannak

Nem mindig jönnek ki a szavak belőlünk. Olykor keressük a megfelelő hangokat, de valami gátat szab. Valami megfékez. Különösen akkor, amikor a part szakad, mert hirtelen fojtogató a múlt kísértete, és érzed, hogy kibaszottul elfogy körülötted a levegő.

olvass tovább

Ha majd engem akarsz

Sok éves agyalás és többszörösen padlót csókolt magánéleti válságokat megélve, végül csak eljutunk arra a pontra, ahol kirajzolódik, hogy mit is akarunk igazán. Ugyanis valahol az elvárt romantika és a félreértett üzenetek között elfelejtettük, hogy tulajdonképpen soha nem azt hajtjuk, amire valójában vágyunk.

olvass tovább

Ha igazán engem akarnál

Ezerszer elmondtam már Neked, hogy nincs kedvem a játszmákhoz. Hogy te sokkal több vagy számomra annál, hogy úgy tegyek, mint akinek mindez nem számít. De a tetteid és minden, ami minket körülvesz már, rám kényszeríti a maszkokat.

olvass tovább

Mindig van esély az újrakezdéshez

Az élet döntések sorozata. Azonban, minden alkalommal, amikor vízválasztóhoz érkezünk, hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni, és kijelenteni, a Sors akarta így. Valóban? Nem mi voltunk azok, akik a döntéseinkkel eljutottunk erre a pontra?

olvass tovább

Elég, ha érzed

Szeretem a hangulatát az egésznek. A szürke minden árnyalatát. A falon lógó képeket. Más esetben, ha nálad vagyok, melegség jár át. Nem fázom, nem riaszt a hideg betonfal. De ma éjjel minden porcikámmal reszketek.

olvass tovább

Igazából majdnem szerelem

Minden évben óriási lázban égek, hogy a filmgyárak milyen ünnepi filmmel kedveskednek idén a nagyközönségnek. Sajnos az utóbbi években rendre csalódás ért, és végül mindig a nagy klasszikusoknál kötöttem ki, otthon a kanapémon. Nálam minden idők egyik legimádnivalóbb karácsonyi romkomja az Igazából szerelem, de ha jobban górcső alá vesszük a filmet, bizony itt is felfedezhetjük azokat a jellegzetes motívumokat, amik a való életben sosem, vagy legalábbis mikroszkopikus eséllyel történnek meg.

olvass tovább