Mounaji Barbi

Az írás, mint kifejezőeszköz mindig is jelen volt az életemben. A szenvedélyemmé vált, és ennek köszönhetően a lehető legtöbbet szeretnék átadni ebből másoknak. 2014-ben kezdtem el dolgozni a Stylemagazinnál szerzőként. Jelenleg a főszerkesztői feladatokat látom el.

Az életben csak elszakadások vannak

Nem mindig jönnek ki a szavak belőlünk. Olykor keressük a megfelelő hangokat, de valami gátat szab. Valami megfékez. Különösen akkor, amikor a part szakad, mert hirtelen fojtogató a múlt kísértete, és érzed, hogy kibaszottul elfogy körülötted a levegő.

olvass tovább

Ha majd engem akarsz

Sok éves agyalás és többszörösen padlót csókolt magánéleti válságokat megélve, végül csak eljutunk arra a pontra, ahol kirajzolódik, hogy mit is akarunk igazán. Ugyanis valahol az elvárt romantika és a félreértett üzenetek között elfelejtettük, hogy tulajdonképpen soha nem azt hajtjuk, amire valójában vágyunk.

olvass tovább

Ha igazán engem akarnál

Ezerszer elmondtam már Neked, hogy nincs kedvem a játszmákhoz. Hogy te sokkal több vagy számomra annál, hogy úgy tegyek, mint akinek mindez nem számít. De a tetteid és minden, ami minket körülvesz már, rám kényszeríti a maszkokat.

olvass tovább

Elég, ha érzed

Szeretem a hangulatát az egésznek. A szürke minden árnyalatát. A falon lógó képeket. Más esetben, ha nálad vagyok, melegség jár át. Nem fázom, nem riaszt a hideg betonfal. De ma éjjel minden porcikámmal reszketek.

olvass tovább