Mounaji Barbi

Az írás, mint kifejezőeszköz mindig is jelen volt az életemben. A szenvedélyemmé vált, és ennek köszönhetően a lehető legtöbbet szeretnék átadni ebből másoknak. 2014-ben kezdtem el dolgozni a Stylemagazinnál szerzőként. Jelenleg a főszerkesztői feladatokat látom el.

Ha úgy érzed az élet túl kemény hozzád, ezekre a dolgokra mindig emlékezz

Néha az élet kegyetlen, és egyáltalán nem fair. Aztán jönnek napok, amikor rájövünk, hogy az egész mégiscsak csodálatos. Az érem egyik oldala nem hiányozhat a másik nélkül. Senkinek sem könnyű, de nem is mondta senki, hogy az lesz. Vannak pillanatok, amikor elkeseredünk, mert kemény pofonokat kapunk. Ezekben a percekben pörgessük végig az agyunkban azokat a dolgokat, melyek segítenek erőre kapni ilyenkor is.

olvass tovább

Engedd el, ami nem kell

Amikor az élet nem hordoz a tenyerén, bele tudunk süllyedni olyan helyzetekbe, amelyek nem szolgálják a fejlődésünket. Olyan érzések és olyan események történnek velünk, amikkel nem számoltunk.

olvass tovább

Az életben csak elszakadások vannak

Nem mindig jönnek ki a szavak belőlünk. Olykor keressük a megfelelő hangokat, de valami gátat szab. Valami megfékez. Különösen akkor, amikor a part szakad, mert hirtelen fojtogató a múlt kísértete, és érzed, hogy kibaszottul elfogy körülötted a levegő.

olvass tovább

Ha majd engem akarsz

Sok éves agyalás és többszörösen padlót csókolt magánéleti válságokat megélve, végül csak eljutunk arra a pontra, ahol kirajzolódik, hogy mit is akarunk igazán. Ugyanis valahol az elvárt romantika és a félreértett üzenetek között elfelejtettük, hogy tulajdonképpen soha nem azt hajtjuk, amire valójában vágyunk.

olvass tovább