Hatos Niki

2008 óta szenvedélyem az újságírás, és 2015 elején kerültem a Style.hu-hoz. Az írásnál is nagyobb szerelem fűz a zenéhez és a jó beszélgetésekhez, így legszívesebben koncertbeszámolókat, és interjúkat pötyögök nektek. De mivel, mint a nők legtöbbje, minden napom a tükör előtt kezdem, időnként jöhetnek a csajos percek, témák is...

Az egzotikus japán hétköznapok

A 35 esztendős Takashi Yasui öt évvel ezelőtt kezdett el fotózással foglalkozni, mára pedig hihetetlen érzékkel kap el hétköznapi pillanatokat a mesés Japánban. A japán kultúra napjának alkalmából most az ő alkotásaiból szemezgetünk.

olvass tovább

Így lehet kerek feneked és lapos hasad!

Napjainkban is számos vita tárgya, hogy a fogyókúrázók számára a kardio, vagy a súlyzós edzés a hatékonyabb. Amíg korábban úgy gondolták, hogy az izomnövelésre a súlyzók, a súlycsökkentésre pedig kardio a válasz, addig manapság figyelembe kell vennünk, hogy az illető mennyit, és mit eszik. Ez ugyanis alapjaiban határozza meg, hogy mely edzésforma az ideálisabb számára.

olvass tovább

Forradalmi újítás a mellnagyobbításban!

Világszerte rengeteg nő elégedetlen teste egy, vagy több részével. Sokaknak a mellük okoz fejfájást, van, aki túl kicsinek találja, van, aki a formájával nincs kibékülve. Amikor egy nő a mellimplantátum mellett dönt, jobb esetben alapos tájékoztatást kap orvosától. De létezik még egy segítség is…

olvass tovább

10 celebfrizura, ami öregít

Mi, nők állandóan szeretnénk minél fiatalosabbnak, üdébbnek tűnni, ezzel pedig a sztárok sincsenek másképp. Elnézve azonban néhány celebfotót, néha ők sem találják el a megfelelő tónust, stílust, és a tökéletesnek hitt frizura bizony jó néhány évvel megöregíti őket.

olvass tovább

Gandhi születésnapján az erőszak ellen

2007. június 15-én az ENSZ-közgyűlés 61. ülésszaka úgy döntött, hogy Mohandas Karamchand „Mahatma" Gandhi születésnapját, avagy október másodikát nevezi ki az erőszakmentesség világnapjának. Hogy miért? Mert ő volt az indiai függetlenségi mozgalom azon vezéralakja, aki nem mindennapi ahimsza zászlajával az erőszakmentesség szószólójává is vált.

olvass tovább