Lesznek emberek, akik tapsolnak, amikor elbuksz

Sosem voltam tökéletes, nekem is vannak hibám, én is hibázom, nem vagyok tökéletes, amikor felkelek, nem vagyok mindennap a lehető legjobb formámban, sőt ritkán vagyok abban. Olykor van, hogy sírok, ha valami bánt, ,máskor kimondom, hogy hallja meg a világ. Nem mindenki szerethet és nem szerethetek mindenkit, nem felelhetek meg mindenkinek, nem tehetek mindenki kedvére.

olvass tovább

Miért nem változik meg egy mérgező ember?

Nem kell választani a megbocsátást. Nem kell a helyes utat keresni. Nem kell átrendeznie az erkölcsöd, normáid és elvárásaid, hogy helyet adj valakinek az életedben. Nem kell úgy tenned, mintha rendben lennél, mikor bent szenvedsz. Nem kell mondanod, hogy megbocsátasz neki, hogy elkerülje a drámát.

olvass tovább

Miért töltöttem le és töröltem le a Tindert?

A Tindert ugyanúgy, mint sokan mások azért indítottam, azzal a reménnyel indítottam, hogy találkozhatnék én is valakivel, aki talán olyan mint én, aki talán olyan értékekkel rendelkezik, mint én, aki úgy szeret, mint én és akinek az az igényei egy kapcsolatot illetően hasonlóak, mint nekem. Egy szóval egy különleges férfit kerestem.

olvass tovább