STYLELIFE


Mézeskalács emberkék támadása

  • 2015. december 26.

Juhuuuuj újra támad a gingerbread man! Teljes kattanásom van, imádom ezt a figurát, olyan karácsonyi, annyira cuki. Ilyenkor még a telefonom háttérképernyőjén is mézeskalácsemberkék vannak!

olvass tovább

Ünnepi koktélok

  • 2015. december 25.

Ha az ünnepek folyamán megszomjaznátok, hoztunk nektek négy karácsonyi koktélreceptet, melyek szebbnél finomabbak és finomabbnál szebbek. Vagy fordítva? A lényeg, hogy garantált a jókedv és kacagás a szürcsölésük közben (de utána mindenképp)!

olvass tovább

Hogyan ne szedjünk fel plusz kilókat az ünnepek alatt

  • 2015. december 24.

A karácsonyi ünnepek előtt, alatt és után is mindig mindenkitől azt hallgatom, hogy ő már előre fél, hány kiló plusszal kell majd szembesülnie az újév kezdetén. Ilyenkor aztán rendszerint zsúfolásig telnek az edzőtermek, nő, férfi, idős és fiatal együtt szenvednek azért, hogy (sokuknál több hónapnyi!) kemény munkával megpróbálják visszatornázni az eredeti súlyukat. Holott, egy kis önkontroll gyakorlásával egész könnyen meg is lehetne előzni, hogy a kilók miatt kelljen idegeskedni az ünnepek után.

olvass tovább

Immunerősítő karácsonyi finomság: mézes gyömbéres tej

  • 2015. december 24.

Az immunrendszer erősítése többnyire kellemes. Nagyon sok szuper, kifejezetten finom dolgot fogyaszthatunk azért, hogy erősebbek, egészségesebbek, strapabíróbbak legyünk. Elsőként persze mindenkinek a citrom, narancs, grapefruit jut eszébe – ez utóbbi magjából készült kivonat cseppek formájában fogyasztva különösen jó hatású.

olvass tovább

14 ötlet ajándékcsomagoláshoz

  • 2015. december 24.

Jól tudjuk, hogy az ajándékozás lényege a szándék, az adni akarás, nem pedig az ajándéktárgy értéke. A gyerekeknek, és gyanítom, hogy nagyon sok felnőtt is így van ezzel, a meglepetések kicsomagolása azonban hatalmas élmény, így ha csupán apróságokkal is kedveskedhetsz idén, öltöztesd ünnepi gúnyába. Hidd el, megéri.

olvass tovább

Maradj formában az ünnepek alatt!

  • 2015. december 23.

Az ünnepek mindig féktelen lakomákba torkollanak, esetemben különösen, ugyanis az a balszerencse ért, hogy a születésnapom december 27-re esik, így a 24-től január 1-ig tartó időszak töménytelen mennyiségű földi jóról szól minden évben. Lévén, vendéglátós család sarja vagyok, minden házban rogyásig van az asztal töltött káposztával, libacombbal, hidegtálakkal, rántott hússal, bejglivel és a két ünnep között, a tiszteletemre készült születésnapi tortacsodákat már meg sem említem. Felteszem, nem az én családom az egyetlen, ahol karácsonykor elszabadul a kalóriapokol, de talán cikkem segítségével megelőzhetőek idén, az alattomosan felkúszó kilók.

olvass tovább

Anyu főz: halászlé, ne féljünk tőle

  • 2015. december 21.

Vannak olyan ételek, amelyeknek elkészítésétől nagyon sokan tartanak, mondván, hogy az nagyon bonyolult. Ilyen a halászlé is, amely a legtöbb családban legfeljebb karácsonykor kerül az asztalra, pedig akár az év bármelyik szakában fogyaszthatnánk.

olvass tovább

Anyu főz: különleges karácsonyi levesek

  • 2015. december 20.

Tovább törjük a fejünket a karácsonyi menün. Általában este már nem szoktunk nehezet enni, és szerintem sok család van így ezzel. A karácsony valahogy mégis kivétel. Nehezen mondanak le sokan például a levesről. Ami helyes is, mert a leves finom, a leves jó, segít “megalapozni” az étkezést.

olvass tovább

25 híresség jegygyűrűje

  • 2015. december 19.

Lehet arany vagy gyémánt, vintage vagy vadiúj dizájnerdarab, egy eljegyzési vagy egy jegygyűrű mindig kiemelt figyelmet érdemel. Hiszen nem csak egy egyszerű ékszerről van szó: kör alakja az örök szerelmet és a végtelen hűséget szimbolizálja. Eleinte csak a menyasszony ujjára volt szokás gyűrűt húzni, csak a 13. századtól viselik a férfiak is, és mint minden ékszernek, ennek is megvannak az aktuális trendjei. Lássuk, hogy a sztárok milyen ékszercsodákkal ékesítik az ujjaikat!

olvass tovább

Mindent a mandulaolajról

  • 2015. december 19.

Van egy olaj, amit ugyanolyan jól tudok használni a főzéshez, mint a bőrápoláshoz. Édeskés íze van, és csodálatos illata. Az egyik legelőkelőbb “tag” az olajok általam annyira szeretett nagy családjában. Ez a mandulaolaj. Megérdemli, hogy ejtsünk róla néhány elismerő szót!

olvass tovább