Kulcsszó keresés /


A zumba jótékony hatásai

  • 2019. június 19.

Sokan nem preferálják a konditermi edzéseket, és emiatt senkit nem lehet elítélni. Van olyan, akit másfajta edzésformák hoznak lázba. Ha valami igazán dinamikus sportra vágysz, próbáld ki a zumbát.

olvass tovább

Tudd meg, melyik a hozzád legjobban illő fitness típus!

  • 2019. március 28.

Sokszor tanácstalanul állunk a rengeteg fitness típus, mozgásforma előtt, fogalmunk sincs, hogyan és mibe fogjunk e téren. Végül is kezdőként honnan kéne tudnunk, hogy melyik módszer lenne a legjobb és leghatásosabb a saját testünknek? Ebben próbálunk most segíteni kicsit.

olvass tovább

Lelki társ lépésről lépésre

Furcsának tűnhet, de már nem hiszek a lelki társ – mítoszban, annak tradicionális értelmében. Sokáig úgy gondoltam, hogy a világ úgy működik, ahogyan a romantikus filmekben és lányregényekben, de aztán fejbe vágott a valóság, és ráébredtem, hogy nem valószínű, hogy csak egyetlenegy ember létezik az univerzumban, akit nekünk rendelt a végzet.

olvass tovább

A tánc jótékony hatásai

  • 2017. május 29.

Táncolni jó és ráadásul számos kedvező egészségügyi hatással is bír. Nincs is jobb, mint reggel felébredni, kipattanni az ágyból, maximum hangerőre tekerni a rádiót és körbetáncolni a lakást, legyen az zumba, samba, salsa, keringő vagy éppen csak őrült hajdobálás és csípőrázás.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. július 6.

  • 2014. július 06.

A mai napon legyél a mostban, ne tégy semmit, csak határozd meg a helyed az életben és az Univerzumban. Ma szépítgesd magad és a környezeted, beszélgess, romantikázz. Napi megerősítés: az élet szépségeire hangolódom, élvezem a pillanatokat,örömmel élem az életet.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 28.

  • 2013. december 28.

A mai napon megkeresem és felismerem a helyem az Univerzumban és elfoglalom méltó helyem. Ma jövendőmondásra ideális nap van, jósolj és kapcsolódj ki. Napi megerősítés:Vagyok , aki vagyok és ez így van jól.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 4.

  • 2013. október 04.

A mai napon törődj a téged tápláló, szerető Földanyával. Védd a környezeted, ültesd el a magokat. Ma ápold a párkapcsolatodat, menj társaságba, ünnepeljétek a Földet közösen. Napi megerősítés: Tápláló, gondoskodó Univerzumban és Földön élek, mindennel ellát folyamatosan.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 19.

  • 2013. április 19.

A mai napon keresd meg magad az Univerzumban, foglald el méltó helyed, csináld amiért születtél. Ma menj művészeti programokra, előadásokra, vagy alkoss valami csodát. Napi megerősítés: Méltó vagyok a boldogságra testben, lélekben, szellemben egyaránt.

olvass tovább

Napi Üzenet - szeptember 22.

  • 2012. szeptember 22.

Napéjegyenlőség! Megvan benned minden ahhoz, hogy véghez vidd a legnehezebb dolgokat is. Ma gyűjtsd össze a barátaidat és ünneped a Földet, az Élet szépségét Napi megerősítés: Harmonikus, Örömteli Univerzumban élek és a Földanya mindig táplál.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 21.

  • 2012. június 21.

Ma Nyári Napforduló. A Rák zodiákus hava . A zene Ünnepe. Ha teheted családi programokat válassz. Maradj nyitott és kapcsolódj az Univerzális Bőséghez,ha így teszel: minden vágyad elérheted. Napi megerősítés: Bőséggel teli univerzumban élek, minden vágyam ugy teljesül, ahogy szeretném.

olvass tovább