Kulcsszó keresés /


„Nem hiszek abban, hogyha valami trendi, azt lekövetem és sikerem lesz” – Interjú Szécsi Böbével

Szécsi Böbe a „Voice” -ban tűnt fel 2013-ban. Rengeteg dalban közreműködött azóta, tanult, figyelt, és építgette mind a karrierjét, és mind önmagát is. Az akkori visszafogott és zárkózott lányból, egy igazi Nő lett a színpadon is. Tudatosra nevelte saját magát, ha lehet ezt mondani. Hét éven keresztül aktívan részt vett a zeneiparban, de még idén megjelenik a saját EP-é is, ebből kettőt már hallgatni is lehet. Nem divat zenét csinál, hanem sokkal többet annál. Vele beszélgettem a múltról, a jelenről, sőt, a mérgező kapcsolatokról is. Egy 23 éves lány, akinek nagyon is értékes személyisége van.

olvass tovább

Ilyen volt a 2017-es MTV Europe Music Awards

  • 2017. november 13.

Egy pezsgő világváros, több ezer rajongó és Európa legrangosabb zenei díjátadója – óriási bulival ünnepelték a zeneipar legjobbjait vasárnap este a londoni Wembley arénában. A Rita Ora vezette MTV EMA-n olyan szupersztárok fordultak meg, mint Eminem, akitől most először hallhatta a közönség Walk on Water című számát, a Global Icon díjas U2, vagy Shawn Mendes, aki a gála három legfontosabb díját is megnyerte. A díjátadót a magyar MTV november 13-án 23:00-tól és november 14-én 21:00-tól ismétli.

olvass tovább

A pop királynője olyat alkotott, mint még előtte senki - Mindent a Lemonade projektről

  • 2016. április 28.

Beyonce alig egy héttel ezelőtt kijött karrierjének, sőt, talán az egész pop zeneiparnak a legkülönlegesebb, „vizuális” albumával, ami a Lemonade című új lemezének dalait sűríti össze egy egy órás filmben. Ezzel pedig felrobbantotta az internetet, a rajongóktól kezdve a legnagyobb sztárokig mindenki erről beszél azóta, így mi sem mehettünk el mellette szó nélkül.

olvass tovább

Madonna megint villantott

  • 2015. február 11.

Február 8-án, vasárnap került megrendezésre az 57. Grammy-díjátadó gála, ahol a zeneipar színe-java képviseltette magát. Kicsit nagyobb volumenű esemény, mint nálunk a Story gála, abban azonban megegyezik a két esemény, hogy a középkorú női hírességek gyakran elvetik a sulykot, és magukból bohócot csinálva jelennek meg egy-egy ruhakölteményben. Idén Madonna lőtt mellé nagyon csúnyán.

olvass tovább

A 2015-ös Grammy-gála nyertesei

  • 2015. február 10.

Február 8-án, vasárnap került megrendezésre az 57. Grammy-díjátadó gála, ahol a zeneipar színe-java képviseltette magát. Az este legnagyobb nyertese kétségkívül, a mindössze 22 éves brit énekes, Sam Smith lett, akit hat kategóriában jelöltek, és ebből többek között az év legkiemelkedőbb új előadójának és az év dalának járó szobrot is bezsebelhette. Nézzük a jelölteket, és a győzteseket!

olvass tovább

A kevesebb néha több: egyszerűsödik a Grammy

  • 2011. április 07.

Harminceggyel kevesebb Grammy-díjat adnak át jövőre: a zeneipar legrangosabb elismerésének kategóriáit az áttekinthetőség és a verseny fokozása kedvéért szűkítették 109-ről 78-ra. A díjakról döntő Recording Academy szerdán jelentette be, hogy átszervezte a poptól a hiphopon át a lemezfelvételekig valamennyi zenei műfajt lefedő túlburjánzott kategóriákat.

olvass tovább