Kulcsszó keresés /


Fehérboros zellerkrémleves pirított mandulával

  • 2025. október 23.

Vannak ételek, amelyekben minden felesleges részlet eltűnik, és csak a tiszta íz marad.
Ez a fehérboros zellerkrémleves pontosan ilyen: letisztult, elegáns és kifinomult.
A zeller karakteres aromája, a fehérbor finom savassága és a tejszín selymessége együtt olyan harmóniát teremtenek, ami egyszerre otthonos és „fine dining”.


olvass tovább

Sült zellerkrémleves (ropogós zeller, borsos kecskesajt, petrezselyem relish)

Megérkezett az ősz, most jött el az ideje a bebújós leveseknek A krémlevesek nagyon gyorsan és sokféleképpen elkészíthetőek. A fő alapanyagot süthetjük, főzhetjük vagy akár pirithatjuk is. A levesbetétek tárháza is bőséges. Dúsíthatjuk zöldség chipsszel, kolbászmorzsával, sajttal, de akár frissítő szósszal vagy fűszeres olajjal is. Így született meg ez a zellerkrémleves is, próbáljátok ki!

olvass tovább