Kulcsszó keresés /


5 ikonikus cipőmárka és legendáik

  • 2015. május 23.

Vannak örökérvényű állítások, amelyek közül az egyik biztosan az, hogy a nők imádják a cipőket. A rajongás fakadhat a divat iránti szenvedélyünkből, de a kérdést gyakorlatias szempontból is megközelíthetjük. A végeredmény ugyanaz: a legtöbb férfi számára érthetetlen okokból, mindig új cipőt kell vennünk.

olvass tovább

A 10 legikonikusabb designer darab

  • 2013. november 21.

Amiről már mindenki hallott, amit mindenki látott, és amire többnyire nem csak a divatkedvelők kezdenek bociszemekkel nézni. Álom, wishlist, státuszszimbólum, és a legkedveltebb replika, illetve inspirációforrás.

olvass tovább

Jessica Chastain: Manifesto

  • 2013. június 26.

Az Yves Saint Laurent illatának jelentése: kinyilatkoztatás. A női merészséget, a szédítést és a féktelenséget ünnepli, az örök klasszikus nőt. A parfüm arca nem hiába a gyönyörű és különleges színésznő. A következő kampányfotók teli vannak szenvedéllyel és finomsággal. Éljenek ők, a nők!

olvass tovább

YSL Arty Rings

  • 2012. május 15.

A nyár alapékszerei az Yves Saint Laurent Arty Ring Collection darabjai. Egyértelműen uralják a kezedet és tökéletesen kiegészítői bármilyen öltözetnek, legyen az hétköznapi vagy alkalmi.

olvass tovább

10 pompás körömlakk

  • 2012. április 07.

Kék, sárga, zöld, lila, púder és fagyi színek lesznek a porondon idén a napfényes évszakokban. Kiválasztottuk a 10 legtutibb körömlakkot!

olvass tovább

Sminktipp: The Artist

  • 2012. február 23.

Ma mutatják be a magyar mozik a The Artist - A némafilmes című filmet. Hollywood a hőskort idézve nosztalgiázik, ezért mi is átültettük a múltat a jelenbe, és összeszedtük a legjobb kellékeket, hogy lemásoljuk Berenice Bejo filmvásznon látott sminkjét.

olvass tovább

A méret a lényeg

  • 2012. február 18.

Ha női táskáról van szó, akkor nincs olyan, hogy túl nagy! Itt bizony a méret a lényeg: minél nagyobb annál jobb! Összegyűjtöttük a legjobb "oversized" táskacsodákat.

olvass tovább

Színezd újra!

  • 2012. február 17.

Pink, lila, zöld, kék, citrom, narancs: mind-mind olyan színek, melyek megtalálhatóak valamilyen formában a ruhatáradban. Miért ne lehetne a szivárvány összes színével sminkelni?

olvass tovább