Kulcsszó keresés /


Tényleg több, mint testőr

Bizonyára ismeritek ezt a világhírű, romantikus filmet Whitney Houston és Kevin Costner főszereplésével. A film női karaktere a népszerű popsztár, Rachel Marron, akinek karrierje felfelé ívelőben van. Ám a sikernek megvan az árnyoldala is: riporterek, újságírók, akik nem hagynak nyugtot az embernek, és természetesen őrült rajongókból is akad.

olvass tovább

Mindent a csodálatos Whitney Houston-ról

Élt egyszer egy hatalmas díva. Egy fantasztikus hangú énekesnő. Akit a Guinness Rekordok könyve a valaha legtöbbet díjazott női előadóművésznek tartotta. Aki 2 Emmy-díjjal, 6 Grammy-díjjal, és rengeteg Music Awards díjjal rendelkezett. Ő pedig nem más volt, mint a legendás királynő. Whitney Houston.

olvass tovább

Emlékezzünk Whitney Houstonra

  • 2017. augusztus 09.

A tragikusan elhunyt, fantasztikus tehetségű, hatszoros Grammy-díjas Whitney Houston a mai napon lenne 54 éves. Azonban sajnos ezt már nem élhette meg, így előtte tisztelegve összegyűjtöttük a legnagyobb slágereit. Emlékezzünk együtt a csodálatos énekesnőre!

olvass tovább

53 éves lenne Whitney Houston

Whitney Houston 1963. augusztus 9-én született, azaz tegnap lett volna 53 éves, ha 2012. február 11-én nem hagy itt bennünket örökre. Az énekesnő hangja és hiánya feltehetően örökre pótolhatatlan marad. Képekben emlékezünk karrierjére és életére.

olvass tovább

Whitney Houston - Az angyali hang örökké él

  • 2016. február 11.

2012. február 11-én döbbenten és mély fájdalommal fogadta a hírt a világ, miszerint Whitney Houston tragikus körülmények között elhunyt. Bátran kijelenthetjük, hogy Whitney minden idők egyik legnagyobb énekesnője. Pályafutása alatt összesen 415 díjat, illetve kitüntetést vehetett át. Albumaiból több mint 180 millió fogyott világszerte. Emlékezzünk együtt a legendára! Hallgassátok meg magazinunk top tízes Whitney Houston válogatását!

olvass tovább

A legjobb Whitney Houston dalok

  • 2015. augusztus 09.

Immáron több mint három éve, hogy elvesztettük a valaha élt egyik legtehetségesebb énekesnőt, Whitney Houstont. Éppen ma lenne 52 éves az aranytorkú díva. Whitney-nek a vérében volt a tehetség, hiszen édesanyja Cissy Houston, Grammy-díjas soul- és gospelénekesnő, nagynénje Mary Jones énekesnő, míg keresztanyja Aretha Franklin tizenhatszoros Grammy-díjas énekesnő volt. Születésnapja alkalmából csokorba szedtük a legszebb dalait.

olvass tovább

Grammy glamúr - Az 54. Grammy gála divatkörképe

  • 2012. február 13.

A soron következő 54. Grammy-díjátadó sok meglepetést tartogatott az izgatott zene és divatrajongóknak. Kék és rózsaszín hajak, visszafogott elegancia és giccs váltotta egymást a vörös szőnyegen. Adele pedig öt Grammy-díjjal zárta az estét.

olvass tovább

Meghalt Whitney Houston

  • 2012. február 12.

Február 11.-én kaliforniai hotelszobájában holtan találták minden idők egyik legsikeresebb és legtehetségesebb énekesnőjét, Whitney Houstont. 48 éves volt.

olvass tovább