Kulcsszó keresés /


Miért olyan vonzóak a pszichopaták?

A legfontosabb dolog talán az velük kapcsolatban, hogy az emberek nagy többsége vonzódik hozzájuk. Mindig akad újabb áldozat, mindig van egy újabb állomás. Itt elolvashatsz néhány jellemzőt és hozzá azt is, hogy az miért is annyira vonzó ezekben az emberekben. Ha be tudsz azonosítani ezek alapján valakit, akkor sem szabad azonnal bekategorizálnod, de azért tartsd szemmel.

olvass tovább

Miért akadályozod magadat a szerelemben?

  • 2020. december 28.

Ismerős a helyzet, hogy te mindig olyan férfiakat vagy nőket fogsz ki, akik valamiért nem passzolnak hozzád? Azt gondolod, hogy te egyszerűen nem vagy szerencsés a szerelemben, pedig valójában nem erről van szó. Sajnos az az igazság, hogy te vagy az az ember, aki az utadba áll, és ezen bármikor változtathatnál. Ugyanis nem ezek az emberek találnak meg, nem te vonzod be őket, hanem te vagy az, aki őket keresi. Ezt kellene befejezned.

olvass tovább

Mindig a nő választ!

Bevonzod őt, vagy beengeded? Mi a különbség? Olyan könnyen kijelented, hogy mindig csak a rosszfiút, a házast, a habituális megcsalót, az agresszort hívod be az életedbe. Emberi kapcsolatok jönnek-mennek, végig trappolnak lelkünk előszobáján, kicsit ott maradnak, megpróbálnak beljebb férkőzni, még a cipőjüket sem rúgják le, sáros lábbal portyáznak a szívünkön.

olvass tovább

A magabiztosság a kulcs

  • 2020. november 28.

Nincs vonzóbb azoknál az embereknél, akik egészséges önbizalommal rendelkeznek. Ők azok, akik tisztában vannak a saját értékeikkel és ehhez mérten élik az életüket. A magabiztosság rendkívül fontos az életben, enélkül ugyanis folyamatosan vesztes helyzetben találjuk magunkat.

olvass tovább

Mit keres a nő egy igazi férfiban?

A nők bonyolultak? Igen, talán azok. Minden nő egy külön egyéniség, ettől olyan vonzóak és érdekfeszítőek. Vajon a cél az volna, hogy ezen a világon te legyél a legsármosabb, az összes női szívet rabul ejtő személy? A titok nem ebben rejlik.

olvass tovább

6 trükk, aminek hála sokkal vonzóbbá válhatsz

Másokat lenyűgözni -és elérni, hogy megjegyezzenek minket- nem egyszerű. Azonban egy kis odafigyeléssel és pár apró trükk bevetésével elérhetjük, hogy vonzónak találjanak minket, vagy legalábbis felkeltsük az érdeklődésüket. Ha szeretnéd, hogy mások jobban figyeljenek rád, akkor próbáld ki mindazt, amit az alábbiakban javaslunk!

olvass tovább