Kulcsszó keresés /


Eljött az idő értékelni azt, amink van

  • 2020. március 15.

Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy valaha ezt meg fogjuk élni. Egy olyan helyzetet, ami mindannyiunk számára ismeretlen. Nem kérdés, hogy az emberek többsége tele van félelemmel, hiszen minden, amit nem ismerünk az ijesztő tud lenni számunkra.

olvass tovább

Nehéz szeretni azt, aki csak sérelmeit gyűjtögeti

A konfliktusok nem kialakulnak, nem eleve vannak. Már akkor adottak, és jelen vannak, ha két ember egy fedél alá kerül. Különbözőek vagyunk, eltérő habitussal, világnézettel, családi háttérrel. Nem kell, hogy összemossuk egyéniségünket a másikéval, hiszen hosszú távon nem az a cél, hogy teljesen felolvadjunk egymásban, majd kétségbeesve keresgéljük, hová lettem én, és hol hagytam el őt.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. november 24.

  • 2014. november 24.

A mai napon tervezd meg a jövődet, itt az ideje, hogy stratégiákat építs. Ma tágítsd a világnézetedet, frissítsd a tested mozgással. Napi megerősítés: kitűzöm céljaim, megtervezem és bízom magamban és eszerint cselekszem.

olvass tovább

Napi üzenet - 2014. január 20.

  • 2014. január 20.

A mai napon nyisd meg magad , hogy új képességeket szerezhess. Ma kezd el rendezni az irataidat, adminisztrációkat , megkönnyebbülést hoz. Napi megerősítés:kitágítom világnézetem, és új kalandokat élek át, életem egy csoda.

olvass tovább

Életképek egy igaz szerelemből

  • 2013. február 12.

’’Budán lakni világnézet.’’ Budán bisztróba járni pedig életérzés. Méghozzá milyen jó érzés. Valahogy így született meg a Déryné, anno 1951, és így épült újjá immáron öt esztendeje.

olvass tovább