Kulcsszó keresés /


Beledőlni a pillanatba

Tudod mi a legjobb érzés? Jelen lenni. Beledőlni a mostba. Lehajtani a teraszon a reggeli kávéd, úgy, hogy közben nem gondolsz arra, hogy milyen hibákat követtél el, amiket most már nem tudsz újrarajzolni vagy korrigálni. Behunyni a szemed és élvezni a napsütést, úgy, hogy nem aggódsz minden másodpercben a holnapon.

olvass tovább

Elengedtelek

Tudtam, hogy eljön a nap. Sóváran és bizakodva vártam a pillanatot, amikor már nem érdekelsz. Amikor már nem cirkulálsz a gondolataimban, nem ül az emléked a mellkasomra, és nem szorítod össze a szívem. Mindent elvettél tőlem, egészen csontig lecsupaszítottál, miattad kapkodtam levegőért éjjelente, és te raboltad el a díszeimet, a színeimet egy időre, miattad lettem rémült tekintetű, örökké gyanakvó, szürke szorongó, önbecsülést vesztett, sérült túlélő.

olvass tovább

Te már vettél valaha Fedél nélkülit?

Pár nappal ezelőtt, a négyes-hatos villamossal kellett utaznom. Ott álltam, mint egy élőhalott zombi a fáradtságtól, amikor egy idősebb, nagyon édes bácsi hangját hallottam meg, miközben végig sétálta a villamost. Egy kis apró van? Nincs? Akkor megyek tovább.

olvass tovább

Milyen kockázatai vannak annak, ha lejárt szavatosságú sminket használsz?

  • 2019. szeptember 18.

Ha ételekről van szó, akkor mind tudjuk, hogy a szavatossági idő lejárta után, már mehet a kukába. De mi a helyzet a sminktermékekkel? Valóban számítanak ezek a lejárati időpontok? Nagyon csábító lehet ragaszkodni ahhoz a régi szempillaspirálhoz, vagy csodás rúzshoz, amit egy vagyonért vettél meg, de sajnos ezek a dátumok nem véletlenül vannak feltüntetve.

olvass tovább

5 jel, hogy már elsőre nem kedvel

Ha tetszik neked valaki, hajlamos vagy szebbé változtatni a tényeket és azt látni, hogy az érzéseid viszonzásra találtak. Ez nem mindig felel meg a valóságnak, arról is lehet szó, hogy csak nem akarja valaki nyíltan a tudtodra adni, hogy mégsem akkora a közös nevező, mint ahogy te azt gondolod. Ha ebből az öt jelből kettőt már észrevettél, akkor ne legyen kétséged, nem kedvelnek annyira, mint amennyire te azt szeretnéd:

olvass tovább

Top10: Sebastian Vettel, a nem csak tehetséges, de imádni való F1-es pilóta

  • 2018. július 03.

Sebastian Vettel egészen fiatal volt még, amikor az egész világ megismerte, és egy pillanat alatt mindenkit lenyűgözött hihetetlen tehetségével. Emellett azonban szerénységét is megőrizte, ráadásul intelligens és közvetlen megnyilvánulásairól ismert, így nem csoda, hogy rövid idő alatt a Forma-1 szerelmeseinek kedvencévé vált. A szerintünk igen szexi pilóta a mai napon ünnepli a 31. születésnapját.

olvass tovább

Ha visszanéz a múlt

Ha visszanéz a múlt, fogadod a tekintetét? Engeded, hogy megmutassa mit nem vettél észre akkor, vagy most is elszalasztod? Hányszor még? Minden időben kopogtat be hozzánk, de mégis vannak olyan vágyak, amik próbák elé állítanak mielőtt beteljesülhetnének. Ezek nem mézes madzagok, csupán önmegerősítő gyakorlatok, azt kérdezik - készen állsz végre? Igazán akarod? Valóban? Akkor mutasd meg, ahogy átléped a határaidat érte.

olvass tovább

Braun termékpáros pároknak

  • 2015. január 16.

Szerkesztőségünk a Braun jóvoltából egy-egy készüléket kapott, nők és férfiak számára, karácsonyi ajándékként. Abban a szerencsében részesülhettem, hogy a férjemmel kipróbálhattuk a termékeket, így ő Sebastian Vettel, én pedig Jessica Alba lehettem reggel a fürdőszobában. Nem is rossz párosítás.

olvass tovább

'Ne vásárolj semmit' nap

  • 2014. november 27.

Veled is előfordult már, hogy megvettél valami olyasmit, amiről az első pillanatban tudtad, hogy teljesen felesleges, mert sohasem fogod használni, hordani, vagy megenni? De valami mégis odavonzott, hogy leemeld a polcról, és betedd a kosárba. Ugye?

olvass tovább

Nagyon erős a Mercedes Hamilton és Rosberg alatt

  • 2014. április 07.

Az idei 3. Forma 1-es futamon ismét a Mercedes két pilótája volt a leggyorsabb és a kettős győzelemmel megerősítették vezető pozíciójukat a táblázat élén. Bár még nagyon az elején járunk az idei évadnak, de az már most látszik, hogy nehéz lesz őket megszorongatni.

olvass tovább