Kulcsszó keresés /


Vertu Constellation Quest Carbon Fiber Edition

  • 2011. június 18.

A Vertu piacra dobta Constellation Quest okostelefonjának különleges, szénszálas ötvözetből készült változatát. A Vertu Constellation Quest Carbon Fiber Edition hátlapja és hangszóró része szénszál, a készülék váza PVD-bevonatú recézett rozsdamentes acél, így garantált a hosszú élettartam. A telefon rozsdamentes acél és 18 karátos arany keretes változatban kapható.

olvass tovább

Vertu Ascent Ti Carbon Fiber kollekció

  • 2009. augusztus 04.

A Vertu Ascent Ti sorozatának legújabb tagja a Carbon Fiber kollekció, amelyhez négy telefon tartozik. Az első a Carbon Fiber Limited Edition, ami szénszálból készült borítást, akkumulátorfedőt és szénszálas zafír alátétet tartalmaz.

olvass tovább

Ulysse Nardin Chairman mobiltelefon

  • 2009. május 04.

A svájci óraműves, Ulysse Nardin egy Chairman elnevezésű mobiltelefont gyártott le a napokban, mely különböző innovatív technológiákat használ fel, hogy megkíséreljen versenyre kelni a luxus mobiltelefon piacvezetőjével, a Vertu-val.

olvass tovább

Az új Vertu Ferrari Ascent Ti kollekció

  • 2008. november 14.

A Vertu felelevenítette a Ferrari gyárhoz fűződő kapcsolatait az Ascent Ti telefon Ferrari ihlette új kollekciójának kiadásával. A Ferrari Ascent Ti kollekció három telefonból áll, melyeket a színük alapján neveztek el; a limitált kiadás neve Nero, a két speciális kiadás a Rosso és a Giallo neveket kapta.

olvass tovább

Vertu Constellation Rococo Kollekció

  • 2008. július 03.

A Vertu Constellation Rococo collection a Vertu tizedik születésnapjának ünneplésére készült. A Rococo-t a tizennyolcadik század hasonló nevű francia művészete, divatja és lakberendezési irányzata inspirálta.

olvass tovább