Kulcsszó keresés /


Kedves Második Nő...

Kedves Második Nő, nem világos számomra, miért nem érted. Szeretőnek lenni egy rossz start, egy elátkozott start. Látszólag haladsz, előre lépsz a szerelmi társasjátékban, de valójában megrekedsz, és egy se-előre-se hátra állapotban stagnálsz. Ez a státusz magában hordozza a vereséget, az örök gyanakvást, és a nem szűnő érzelmi bizonytalanságodat.

olvass tovább

Az erős lelkű emberek miért bizonytalanodnak el?

Spirituális szemléleten keresztül nézve, azért vagyunk itt a Földön, hogy folyamatosan tanuljunk és fejlődjünk a tapasztalatainkon keresztül. Másoktól tanulunk, a győzelmekből és a vereségekből, de mi ugyanígy tanítunk másokat is. De előbb-utóbb mindig eljön egy pont, amikor az erős lelkünk elbizonytalanodik, magában és a világban.

olvass tovább

Tippek arra, hogy elfogadd a vereséget

  • 2019. július 27.

A sikereink és kudarcaink gyakran keresztezik az utunkat. Akármennyire is vagyunk sikerorientáltak, meg kell tanulnunk, elfogadni azt is, ha éppen kudarcot vallunk. És amikor megtanuljuk mindezt végre elbúcsúzhatunk a negativitástól és növelhetjük az önbizalmunkat. Az alábbiakban felsorolunk néhány tippet, hogy hogyan is vedd ezeket az akadályokat.

olvass tovább

A nő és az elvárások

  • 2018. július 10.

A nő fájdalmasan gondolt vissza az ex-kapcsolataira, amelyek egytől egyig csúfos vereséget szenvedtek a boldog párkapcsolatok mezején. Ehhez persze erősen hozzájárult az Elvárások (Irreális) Listája, amelynek a múltbeli partnerei, ha akartak volna, akkor sem tudtak volna megfelelni. Majd elindult az a bizonyos lavinaszerű folyamat. A nő és az elvárások.

olvass tovább

Keserű spanyol tánc

  • 2014. július 24.

A margitszigeti vízilabda Európa-bajnokság női elődöntőjében a magyar válogatott nagy csatában végül 9–8-as vereséget szenvedett Spanyolországtól, így a bronzért játszhat az olasz válogatottal.

olvass tovább

Ecuadori siker Honduras ellen

  • 2014. június 21.

Ecuador megmutatta a világnak, hogy jó a dél-amerikai labdarúgás. Két elszánt csapat mérkőzött meg az E-csoportban. Honduras 2-1-es vereségével a kiesés szélére sodródott.

olvass tovább

Costa Rica legyőzte Olaszországot

  • 2014. június 20.

A brazíliai világbajnokság D-csoportjának második fordulójában Olaszország 1–0-s vereséget szenvedett Costa Ricától, amely győzelmének köszönhetően továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba.

olvass tovább