Az erős lelkű emberek miért bizonytalanodnak el?

Spirituális szemléleten keresztül nézve, azért vagyunk itt a Földön, hogy folyamatosan tanuljunk és fejlődjünk a tapasztalatainkon keresztül. Másoktól tanulunk, a győzelmekből és a vereségekből, de mi ugyanígy tanítunk másokat is. De előbb-utóbb mindig eljön egy pont, amikor az erős lelkünk elbizonytalanodik, magában és a világban.

olvass tovább

Tippek arra, hogy elfogadd a vereséget

  • 2019. július 27.

A sikereink és kudarcaink gyakran keresztezik az utunkat. Akármennyire is vagyunk sikerorientáltak, meg kell tanulnunk, elfogadni azt is, ha éppen kudarcot vallunk. És amikor megtanuljuk mindezt végre elbúcsúzhatunk a negativitástól és növelhetjük az önbizalmunkat. Az alábbiakban felsorolunk néhány tippet, hogy hogyan is vedd ezeket az akadályokat.

olvass tovább

Kedves Második Nő...

Kedves Második Nő, nem világos számomra, miért nem érted. Szeretőnek lenni egy rossz start, egy elátkozott start. Látszólag haladsz, előre lépsz a szerelmi társasjátékban, de valójában megrekedsz, és egy se-előre-se hátra állapotban stagnálsz. Ez a státusz magában hordozza a vereséget, az örök gyanakvást, és a nem szűnő érzelmi bizonytalanságodat.

olvass tovább

A nő és az elvárások

  • 2018. július 10.

A nő fájdalmasan gondolt vissza az ex-kapcsolataira, amelyek egytől egyig csúfos vereséget szenvedtek a boldog párkapcsolatok mezején. Ehhez persze erősen hozzájárult az Elvárások (Irreális) Listája, amelynek a múltbeli partnerei, ha akartak volna, akkor sem tudtak volna megfelelni. Majd elindult az a bizonyos lavinaszerű folyamat. A nő és az elvárások.

olvass tovább

Keserű spanyol tánc

  • 2014. július 24.

A margitszigeti vízilabda Európa-bajnokság női elődöntőjében a magyar válogatott nagy csatában végül 9–8-as vereséget szenvedett Spanyolországtól, így a bronzért játszhat az olasz válogatottal.

olvass tovább

Ecuadori siker Honduras ellen

  • 2014. június 21.

Ecuador megmutatta a világnak, hogy jó a dél-amerikai labdarúgás. Két elszánt csapat mérkőzött meg az E-csoportban. Honduras 2-1-es vereségével a kiesés szélére sodródott.

olvass tovább

Costa Rica legyőzte Olaszországot

  • 2014. június 20.

A brazíliai világbajnokság D-csoportjának második fordulójában Olaszország 1–0-s vereséget szenvedett Costa Ricától, amely győzelmének köszönhetően továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba.

olvass tovább