Kulcsszó keresés /


A trófeavadászat lélektana

Amikor valaki tele van elfojtott, ki nem mondott kisebbrendűségi érzéssel, ezt önmagában nem tudatosítja és nem törekszik önmaga megerősítésére....nos ilyenkor öntudatlan kompenzációképpen elkezdünk olyan embereket és helyzeteket keresni, amikről úgy érezzük, hogy emeli az értékünket...Például sikerek a másik nemnél, hódítások...Annak, aki megteheti...

olvass tovább

Csalódás voltál

Minden ismerkedés olyan izgalmas és vibráló, az ember kicsit megkergül és elveszti a totális realitásérzékét. Minden gondolatot lefoglal a kiszemeltünk és az agyunk sorban filmeket pörget, melyeket vágyaink írnak.

olvass tovább

Csúcsragadozó a Lupán

  • 2019. július 10.

A Lupa idei gasztroestjeinek egyik leglátványosabb eseménye ígérkezik július 11-én, amikor Budapest tengerpartjának pálmafás környezetében megtudhatjuk, hogyan kell kifilézni és elkészíteni professzionális módon a „mélyvizek magányos vadászát”, a kardhalat, amit helyben meg is kóstolhatunk. A belépő a Lupára aznap 19 órától már ingyenes.

olvass tovább

Férfiszempont: A nők a pénzes pasikra buknak?

Vitatott téma, mely talán már évezredekkel ezelőtt is fejtörést okozott, mikor “homo sapiens Bob” a jól megszokott egy gazella helyett, kettő gazellával tért haza a vadászatból, melynek köszönhetően hatalmasat emelkedett a népszerűsége a törzs lányainak körében. Kardinális kérdés, hogy a nők tényleg a magas anyagiakkal rendelkező férfiakat keresik-e? Természetesen van ilyen jelenség is. Viszont ez a kérdés sokkal mélyebb gondolatokat foglal magában.

olvass tovább

Énkép elvitelre?

Vajon mennyivel lennék több nagyobb keblekkel? Mert igaz, hogy az Insta celebeket mind bőségesen megáldotta a természet, vagy a sebész kése; de azzal, hogy ráadásul még ki is teszik naponta közszemlére, hány nőt aláznak porrá az ártatlannak tűnő lájkvadászat közben? Mióta dominálnak ennyire a már-már irreális külsőségek?

olvass tovább

Őszi trend: Rejtőzz el!

  • 2010. október 07.

Október elején már mindenki javában készül a télre. Vitaminokkal bombázza magát, illetve családját, sötétben jár dolgozni, majd sötétben megy haza, és péntek este a céges partin mutatja be a legutóbbi vadászat eredményét. Így előtérbe kerülnek 2010 őszi/téli trendjei, melyek - bár kicsit átalakulva - de hazánkban is ugyanazok, mint Európa állítólag boldogabb, de mindenképp nyugatibb felén. Vizsgált trendünk a valódi téli öltözet, a súlyos, többréteges, de nem Mikulás módjára túlöltöztetett darabok.

olvass tovább

Jimmy Choo a H&M-től – így kell megszerezni a legkülönlegesebb divatot

  • 2009. szeptember 03.

A szezon legnagyobb divatrohama a Jimmy Choo által speciálisan a H&M részére tervezett, csábító cipőinek megszerzésére irányul. November 14-én, a H&M legújabb különleges tervezői együttműködéseként megérkezik az üzletekbe a Jimmy Choo világa, és folytatódik a fényűző cipők, valamint a hozzájuk illő ruhák, kiegészítők és férfiöltözetek iránti vadászat.

olvass tovább