Kulcsszó keresés /


Felesleges játékok

Az érthetetlen és a felfoghatatlan is létezik. Azzal is találkozunk amit nem értünk és el kell fogadnunk a tényt, hogy van amire soha nem fogunk választ kapni Szerettem azt az érzést, amikor vártalak, hogy arra vártam mikor találkozunk. Most is várlak, mert nem alszom. Magamtól kelek, az ébresztő órám teljesen haszontalanná vált.

olvass tovább

Rabul ejtő érzések

Nem számítottam rád, meglepett az érkezésed, a pimaszul rabul ejtő, fürkésző, kedves tekinteted. Szürke egemre szivárványt, napfényt varázsoltál, hosszú idő után, magányos szívembe melegséget, bizalmat árasztottál. Egy együtt töltött éjszaka után, búcsúcsókkal és egy öleléssel útnak indultál.

olvass tovább

Hogyan tesz tönkre a viszonzatlan szerelem?

A szerelem utáni vágyódás néhány embernél rendkívül erős és még akkor is célra vezetik a szerelmet, ha tudják az esélytelenségét beteljesülésre. Bizonyos életkorok esetében teljesen normális sőt, gyakori a plátói szerelem, azonban felnőttkorban, ha mindig azon kapod magad, hogy beteljesületlen szerelem után epekedsz érdemes elgondolkoznod azon, hogy közben miket vesztesz el.

olvass tovább

Darabokra tört érzelmek

Nézlek téged és nem tudom már, hogy ki vagy. Voltak napok, pillanatok, amikor elhittem, hogy mindaz, ami a szememben vagy és mindaz, ami a szemedben én vagyok valódi. Hogy nem kell félnem tőled, vagy attól az érzéstől, amit irántad érzek. Most nézz rám és mondd el, mit látsz! A szemed tükrében talán újra mosolyogni látom az arcomat.

olvass tovább

Amikor szerelemre vágysz

Van úgy, hogy valami motoszkál bennünk és nem hagy nyugodni minket. Először elhessegetjük, majd később már olyan erővel tör felszínre, hogy esélyünk sincs tovább eltitkolni elsősorban saját magunk elől. Hiányzik a szerelem.

olvass tovább

Szótár nélkül érthetetlen a retróduma

  • 2011. július 01.

Nosztalgia, retro, vágyódás a múltba- többnyire olyankor tör ránk az érzés, merengünk a régi szép időkön, hordjuk letűnt korok ruháit, hallgatjuk muzsikáikat, képzeljük, hogy jó lenne visszahozni, amikor a jelen kultúrája valahogy megfeneklett.

olvass tovább