Kulcsszó keresés /


A kis fekete után itt a nyár kedvence, a kis fehér

  • 2014. július 09.

Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben (Breakfast at Tiffany’s) c. klasszikusában megmutatta nekünk, hogyan kell viselni a “kis feketét”. Az ikonikus darabot bár Hubert de Givenchy tervezte, a divatban Coco Chanel honosította meg. A kis feketéhez Chanel szerint kosztüm ékszerek passzolnak leginkább, de Karl Lagerfeld (is) megmondta, hogy egy nő sohasem lehet túl- vagy alulöltözött egy kis feketében.

olvass tovább

Versace tojás és Gucci savanyúság

  • 2014. április 27.

Peddy Mergui megálmodta, hogyan is festenének a hűtőnkből minden nap előkerülő élelmiszerek luxusdesignba csomagolva. A luxusdesign ezúttal pedig nem mást jelent, mint azt, hogy a nagy divatházak stílusjegyeit tervezte rá a termékek csomagolásaira. Így született meg többek között a Versace tojás, a Tiffany joghurt és a Gucci savanyúság. Ti megvennétek?

olvass tovább

Vera Wang: álom luxuskivitelben

  • 2013. június 09.

Vera Wang neve az esküvők világában éppen olyan brilliánsan cseng, mint a Tiffany-é. Egyszóval egy a tervezőnő által megálmodott kreációban férjhez menni egy ragyogó gyémánttal a kezünkön presztízskérdés. Lássuk, valóban megéri e a nagy cécó és a rengeteg dollár, vagy szebbet álmodhatunk mi is.

olvass tovább

Áprilisi vörös szőnyeg

  • 2013. április 30.

Vége a második tavaszi hónapnak, de a késve érkezett, első napsugaras hetek sem teltek el tétlenül. A Tiffany&Co türkiz estet rendezett New Yorkban, a Chanel vacsorát adott a Tribeca filmfesztivál keretében és szombaton elkezdődött az idei, brit Vogue fesztivál. Remek rendezvények, ahol kíváncsian vizslathatjuk a vörös szőnyeget.

olvass tovább

Tiffany gyűrű betonból

  • 2012. július 03.

Tiffany & Co. neve ismerősen csenghet az ékszerimádóknak. 1837 óta töretlenül egyre feljebb ível az ékszerház csillaga, celebek és az "esküvő ipar" kedvence lett az elegáns márka. Most egy nem mindennapi gyűrűvel lepték meg a Tiffany rajongókat.

olvass tovább

Csak egy álom luxuskivitelben

  • 2012. május 29.

Létezik egy hely, ahol minden csodálatos és tökéletes. Ahol csend van, ahol mindennek tökéletes a formája, ahol szépség, időtlenség honol és ahol nem történhet semmi rossz. Ahova elmenekülhetünk ha baj van, ha minden végzetesen kilátástalan. Sokan keressük azt a helyet, ahol megvédhetjük magunkat az élet fájdalmas helyzeteitől, a szenvedésekkel teli érzelmi kötődésektől, a kiszolgáltatottságtól, hiszen annyi sérülés ért már mindannyiunkat. Megszállottan hisszük, mint Holly Golightly, hogy valódi biztonságot csak egy olyan tökéletes hely nyújthat számunkra, mint a “Tiffany.”

olvass tovább