Kulcsszó keresés /


Frissesség egyszerűen: testpermetek

  • 2022. szeptember 29.

Az igényes megjelenésnek elengedhetetlen részét képezi a megfelelő illat. Ennek elérésében ma már számtalan különféle parfüm közül válogathatunk. Ha viszont még nem próbáltuk, akkor feltétlen megéri adnunk egy esélyt a testpermeteknek is, mivel számtalan előnyük van a parfümökkel szemben. Nézzük meg tehát, miért éri meg neked is kipróbálni a különféle testpermeteket!

olvass tovább

Kristályos arc- és testpermetek

  • 2014. június 26.

Nyakunkon a kánikula, ám a légkondit nem vihetjük mindenhova magunkkal. Mit szólnál, ha ajánlanánk neked egy áthidaló, elegáns megoldást? A Vanita kristályos arc- és testpermetei illatanyagmentesek, tökéletesek sminkalapnak, a smink fixálására is alkalmas, és nemcsak hűsítenek, hanem az üvegcsében lévő kristályoknak köszönhetően a lelkedre is jó hatással vannak. Négyféle verzió közül választhatsz:

olvass tovább

Parfüm helyett testpermet

  • 2012. július 05.

Erős napsütésben nem fújjuk a parfümöt közvetlenül bőrre és ruhára, mert foltot hagy. De akkor hogy fogunk illatozni? Persze, hogy testpermetekkel!

olvass tovább

CK one testpermet

  • 2009. március 16.

Az illat egyszerű, visszafogott, megközelíthető. az eredeti uniszex illat, a ck one természetesen tiszta és univerzális parfüm a frissesség érzésével. Citrusos, friss illat, könnyű és hétköznapi.

olvass tovább