Kulcsszó keresés /


4 nyomós érv a műfű mellett - Hogy ne érdekeljen a szomszéd kertje

  • 2021. június 07.

Bár nem csupán a nyártól, időnként még a tavasztól is messze vagyunk az időjárás tekintetében, azonban a természet már egészen feléledt, így itt az ideje a kertrendezésnek is. Ha szeretnél lemondani a rendszeres fűnyírásról, szeretnéd, hogy szép, egységes, ápolt megjelenésű legyen az udvarod, akkor érdemes lehet fontolóra venni a műfű lehetőségét. Hidd el, van öt érvünk, ami egészen biztosan meg fog győzni!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj jumpsuitokat

A tavaszi és a nyári szezon legkényelmesebb viseletének számítanak a kezeslábasok, hiszen mindössze egy ruhadarabot kell magunkra kapnunk ahhoz, hogy stílusosak és csinosak legyünk. Arról nem is beszélve, hogy mivel kifejezetten kényelmesek darabokról van szó, tökéletes választásnak bizonyulnak városnézéshez, kerti partikra vagy éppen randikra.

olvass tovább

Ha a nő fél szeretni

A nő nehezen tanult meg szeretni. Mivel az ex-kapcsolatai mély nyomot hagytak benne, nem tudott megbocsátani. Ameddig haraggal és fájdalommal töltötte meg az érzelmeinek dobozát, addig abba csak a múlt lomjai kerültek. Majd egy tavaszi, napsütötte napon a nő készen állt arra, hogy továbblépjen. És megtanuljon szeretni. A szív drágaköve.

olvass tovább

Stílusiskola: outfitek május végére

Kénytelenek voltunk ilyen diplomatikusan fogalmazni, hiszen azt nem mondhatjuk, hogy tavaszi outfitek, őszit kellemetlen lenne írni, a nyártól meg láthatóan még rettenetesen messze vagyunk (már ami a hőmérsékletet illeti). Így olyan szetteket gyűjtöttünk össze, amelyek tulajdonképpen bármely évszakban megállják a helyüket, csak le vagy éppen fel kell venni még egy réteget.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj francia sapkákat

  • 2021. május 26.

Egyelőre még eléggé indokolttá teszi az időjárás, hogy sapkákat és kalapokat hordjunk, ezúttal pedig azt szeretnénk megmutatni, hogy milyen szettekkel érdemes a francia sapkákat kombinálni. Megjelenésünk egészen biztosan bájos, mégis trendi és sítlusos lesz!

olvass tovább