Kulcsszó keresés /


Négy oka annak, hogy miért is olyan fontos a fizikai érintés

  • 2020. április 09.

A tapintás egy olyan érzék, amit általában nem is veszünk figyelembe, hiszen legtöbben a hallást, vagy a látást tekintjük elsődleges érzékünknek. Gondoljunk csak arra, mit vált ki belőlünk egy másik ember érintése. Különösen ezekben a nehéz időkben érezzük csak igazán a fizikai érintés fontosságát.

olvass tovább

Fontos, hogy minden nap megtapasztald a fizikai kapcsolatot

A látás, a szaglás, a hallás, az íz, és a tapintás érzékei mind elengedhetetlenek, mivel segítenek felismerni, és megérteni a körülöttünk lévő világot. De az érintés sajátos módon különleges. Nagyon erős. A fizikai érintés a valódi intimitás fontos alkotóeleme. Segít nekünk kommunikálni az érzéseinkben, és kapcsolatba lépni másokkal. Biztonság érzetet nyújt nekünk. És kétségkívül pozitív hatással van a lelkünkre.

olvass tovább

A fizikai érintés fontossága

  • 2019. március 22.

A tapintás egy olyan érzék, amit általában nem is veszünk figyelembe, hiszen legtöbben a hallást, vagy a látást tekintjük elsődleges érzékünknek. Pedig nap, mint nap, számos alkalommal használjuk ezt a képességünket is. Gondoljunk csak arra, mit vált ki belőlünk egy másik ember érintése. Most pedig lássuk, hogy még mi mindenért fontos is ez.

olvass tovább

Téli szépségtippek

  • 2017. december 10.

Ha te személy szerint kedveled is a telet, a bőrödnek és a hajadnak bizonyára nem a kedvenc évszaka. A bőr kiszárad, veszít a ragyogásából, és általában sápadtnak tűnik, míg a hajad durva tapintású lesz és jelentősen veszít nedvességtartalmából. Az alábbi tippek segítségével azonban megőrizheted a szépségedet a hűvös hónapok és a kemény fagyok közepette is.

olvass tovább

5 természetes hajsimító kezelés

  • 2016. október 03.

Szálkás, szöszös, durva tapintású és kezelhetetlen a hajad? Rengeteg nő küzd hasonló problémákkal, és próbálkozik méregdrága, márkás hajápolókkal, ami sokszor csak ablakon kidobott pénz. Szerencsére van néhány egyszerű és természetes otthoni megoldás, amivel gyorsan pihe-puha frizurád lehet!

olvass tovább

Instant ragyogás!

  • 2014. augusztus 27.

Az új évszak beköszöntével nemcsak a ruhatárunk, hanem a bőrünk is igényli a megújulást. Erős napsütés, fokozott verejtékezés, száraz levegő, klóros víz - a várva várt nyár nyomot hagy arcunkon is, amit sokszor észre sem veszünk. Miután a ragyogó barnaság megkopik, jelentkeznek a problémák: bőrünk száraz, durva tapintású lesz, megjelenhetnek rajta pigmentfoltok és apró pattanások is.

olvass tovább

Bőrbe vésve

  • 2014. január 29.

A legújabb Fendi szinte függőséget teremt, mert ragyogó, gyengéd és ellenállhatatlanul elegáns. A csomagolás bársonyos tapintású. Az üvegblokk átlátszósága feltárja az illat topáz árnyalatát, mely összhangban van az aranyló tónusokkal és a gesztenyeszínű kupakkal. Igazi luxus!

olvass tovább

Higgy az álmélkodás pillanataiban!

  • 2012. június 12.

A kristály mindenkit ámultba ejt és elvarázsol. Az illúzió közvetlenül a szem előtt bontakozik ki. A kristály, ez a végtelen lehetőségeket rejtő anyag a Swarovski Kristályvilágokban sokoldalúan összefonódik a művészettel, így képezve teremtő erőt. Ennek eredményeként a felfedezések végtelen tárháza jön létre, melyet a látás, a hallás, a tapintás és az élvezet útján fedezhetünk fel.

olvass tovább

Elséve Full Restore 5 Újrafeltöltő termékcsalád

  • 2010. február 04.

Számtalan nő életében okoz problémát a sérült haj tüneteinek kezelése. A L’Oréal Paris szakemberei a sérült haj 5 problémájára egyetlen megoldással válaszolnak. Az Elséve Full Restore 5 Újrafeltöltő termékcsalád Pro-keratinnal és Ceramiddal gazdagított összetétele megerősíti a hajrostokat, és visszaadja azok egyenletességét, puha tapintásúvá és egészséges fényűvé téve a hajat.

olvass tovább

Újdonság a Vichytől

  • 2008. június 06.

A száraz bőr tapintása érdes és egyenetlen, felszíne gyakran hámlik. Az egyenetlen bőrfelszín nem jól veri vissza a fényt, ezért a bőr színe szürke, fakó lesz: fáradtnak, élettelennek tűnik. Szinte mindenki ismeri ezt a jelenséget a lábszárán, könyökén.

olvass tovább