Dolgok, amiket jobb lett volna, ha előbb megértek az élettel kapcsolatban

Emlékszünk milyen volt az a pillanat, amikor egyszer csak ránk szakadt az igazság, hogy menthetetlenül elmúltak a gyermek éveink és felnőttünk? Amikor megértettük, hogy mi az, hogy felelősséget vállalunk az életünkért? Amikor a világ kitárta kapuit, és nekünk hirtelen döntéseket kellett hoznunk, egyértelmű, világos utat adni az életünknek? Izgalom és rémület volt a felismerés egyidőben. Bárcsak valaki előbb elmondta volna mind azt, amit azóta megértettem..

olvass tovább

Mit tanulhatsz meg egy 'majdnem' kapcsolatból

  • 2019. február 19.

Hidd el, csak azért, mert valami végül nem úgy sikerült, ahogy remélted, az érzéseidnek ugyanúgy van létjogosultságuk, még akkor is, ha kettőtök jövője mindig is csak egy esetleg volt csupán. Vannak olyan félkapcsolatok, amikre utólag úgy gondol vissza az ember, mint valami, amit kudarcként könyvelhet el, de ezekből az esetekből is rengeteget tudunk tanulni.

olvass tovább

Tanulságos filmidézetek az életről és a szeretetről

  • 2016. augusztus 16.

Talán kissé elcsépeltnek hat, ha valaki filmekből idéz, azonban vannak olyan már-már klasszikusnak mondható sorok, melyeket nem lehet elengedni a fülünk mellett. Most következzen néhány ezek közül, amely tanulsággal szolgálhat nekünk akár a nehezebb napjainkon is.

olvass tovább

10 + 1 dolog, amit imádtunk ebben a filmben

A 10 dolog, amit utálok benned című filmet hiába láttuk mindannyian legalább tucatszor, az az igazán jó benne, hogy a filmbeli mondatok és tanulságok még mindig érvényesek legtöbbünk szerelmi életére. Ezért összegyűjtöttük azokat a pillanatokat a filmből, amikből még ma is sokat tanulhatunk, amik miatt imádjuk ezt az örök klasszikust.

olvass tovább

8 dolog, amire a filmek tanítottak

  • 2014. szeptember 26.

A filmek gyerekkorunk óta velünk vannak. Hol a lelkünk, hol az elménk táplálják, vagy csak szimplán segítenek kikapcsolódni. Formálnak minket, és szinte észre sem vesszük, mennyire kihatnak a mindennapjainkra. Most íme néhány hasznos dolog, amiket a filmekből hamarabb megtudtunk, mint az iskolában!

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 21.

  • 2014. május 21.

A mai napon keresd meg minden történésben a tanulságokat, és old meg mint egy játékos feladványt. Ma ezoterikus programok, filmnézés, gyógytea kúrák ideje van. Napi megerősítés: eddigi gondolataim, érzéseim juttattak el oda, ahol most vagyok, tudom,ha megváltoztatom a gondolataimat, érzéseimet, bármin változtathatok, akárhol is vagyok.

olvass tovább