Kulcsszó keresés /


Létezik-e recept a boldog szerelem megéléséhez?

Természetesen létezik és minden bizonnyal nem. Hiszen az éremnek két oldala van, de ha megértjük, hogy ez a két oldal, egy azon érmén létezik, közelebb kerülhetünk az igazsághoz. A kérdés valójában az, mire állsz készen? Mert csak azt kaphatod, amit Te főztél.. ami van odabent, az kerül terítékre.

olvass tovább

Meddig kell gyászolni egy szerelmet?

Egy kapcsolat megszakadása is gyász, veszteség, és ugyanúgy végig kell vánszorognunk a lelki feldolgozás fázisain. A ránk szakadó magány jobban sajog, mint a fizikai érintés hiánya. Önostorozó lélekéheztetésbe kezdünk, ami szomorú, magányos cselekedet, és ha túl sokáig végezzük, életstílussá válhat, zsémbes, irigy, besavanyodott, rosszmájú embert formálva belőlünk. Pedig aki elment, nem vitte magával a napot. Nem kell a tükröket letakarni, és nem kell megállítani az órát az ő kedvéért. Számunkra nem állt meg az idő.

olvass tovább

Bazár: 50 stílusos sminktükör

  • 2015. június 25.

A kis sminktükör a nő egyik legjobb barátja, a retikül elengedhetetlen tartozéka, hiszen bárhol, bármikor szükség lehet rá. Ráadásul manapság nem csak praktikus eszköz, hanem stílusos kiegészítője is lehet a mindennapoknak! Ezúttal olyan egyedi mintázatú és formájú tükröket mutatunk be, melyek közül bárki megtalálhatja a kedvére valót, de ajándékötletnek is tökéletesek!

olvass tovább