Kulcsszó keresés /


Meddig kell gyászolni egy szerelmet?

Egy kapcsolat megszakadása is gyász, veszteség, és ugyanúgy végig kell vánszorognunk a lelki feldolgozás fázisain. A ránk szakadó magány jobban sajog, mint a fizikai érintés hiánya. Önostorozó lélekéheztetésbe kezdünk, ami szomorú, magányos cselekedet, és ha túl sokáig végezzük, életstílussá válhat, zsémbes, irigy, besavanyodott, rosszmájú embert formálva belőlünk. Pedig aki elment, nem vitte magával a napot. Nem kell a tükröket letakarni, és nem kell megállítani az órát az ő kedvéért. Számunkra nem állt meg az idő.

olvass tovább

Létezik-e recept a boldog szerelem megéléséhez?

Természetesen létezik és minden bizonnyal nem. Hiszen az éremnek két oldala van, de ha megértjük, hogy ez a két oldal, egy azon érmén létezik, közelebb kerülhetünk az igazsághoz. A kérdés valójában az, mire állsz készen? Mert csak azt kaphatod, amit Te főztél.. ami van odabent, az kerül terítékre.

olvass tovább

Bazár: 50 stílusos sminktükör

  • 2015. június 25.

A kis sminktükör a nő egyik legjobb barátja, a retikül elengedhetetlen tartozéka, hiszen bárhol, bármikor szükség lehet rá. Ráadásul manapság nem csak praktikus eszköz, hanem stílusos kiegészítője is lehet a mindennapoknak! Ezúttal olyan egyedi mintázatú és formájú tükröket mutatunk be, melyek közül bárki megtalálhatja a kedvére valót, de ajándékötletnek is tökéletesek!

olvass tovább