Kulcsszó keresés /


'A jól viselkedő nők ritkán írnak történelmet.' Idézetek a szexszimbólum Marilyn Monroe-tól

  • 2019. szeptember 07.

Élt egykor egy hatalmas stílusikon, aki egyszerre volt díva, színésznő, és még a halála után is szexszimbólum maradt. Ő testesítette meg a valódi, nőies nőt. Ő nem más, mint a 36 évesen elhunyt munkáslányból lett hollywoodi színésznő, aki soha nem volt prűd, ha erotikáról, és szerelemről volt szó, akire a mai napig az egyik legnagyobb ámulattal tekintünk, a csípős nyelvű Marilyn Monroe.

olvass tovább

10 szókimondó idézet Marilyn Monroe-tól

  • 2018. április 18.

Marilyn Monroe halála után is szexszimbólum, az „igazi nőies nő” megtestesítője. A munkáslányból lett hollywoodi színésznő erotikától és szerelmektől túlfűtött bohém életében nem volt helye a mellébeszélésnek. Íme 10 idézetet a csípős nyelvű, szőke szépségtől, amit minden nőnek ismernie kell.

olvass tovább

Fogd a nőt és fuss! - Kim Basinger 63 éves

Kimila Ann Basinger néven született 1953. december 8-án, Georgia-ban. Eleinte modellkedett, az első komolyabb szerepét pedig 1977-ben kapta meg egy tévés sorozatban. Az áttörés azonban egészen 1991-ig, a legendás 9 és fél hét című filmig váratott magára. Kim Basinger legenda, élő szexszimbólum, és nem mellékesen Oscar-díjas színésznő is. Isten éltesse sokáig!

olvass tovább

Csak egy kislány vagyok a nagyvilágban, aki próbál találni valakit, akit szerethet

  • 2016. június 01.

A cím idézet Marilyn Monroetól, aki napra pontosan kilencven évvel ezelőtt született. Legendás, és utánozhatatlan ikon volt, kimondhatatlan erejű szexszimbólum. Az ő mítosza örök érvényű, bár sorsa szívfacsaró, de sosem merül el a feledés homályába. A színésznő születésének évfordulója alkalmából végiglapozzuk életének néhány fontosabb momentumát... és a fotóművészet egyik legismertebb, és talán az egyik legmegrendítőbb fotósorozatával zárjuk a születésnapi albumunkat, amelyet a Vogue felkérésére készítettek Monroeról a színésznő halála előtt három héttel.

olvass tovább

Isten éltessen Sharon Stone!

  • 2016. március 10.

Sharon Stone 1958. március 10-én látta meg a napvilágot, de vonzereje, lassan a hatodik X-et elérve, a mai napig irigylésre méltó. A szexszimbólum nem aggódik a kora miatt, nincs is miért.

olvass tovább

Marilyn Monroe legszebb, eddig aligha ismert fotói!

  • 2016. január 25.

Kiállítás készült Londonban Marilyn Monroe kevésbé ismert fotóiból, melyeket a The Little Black Gallery-ben tekinthetnek meg a látogatók február 27-ig. Akinek nem lenne alkalma személyesen részt venni a tárlaton, most végignézheti a szexszimbólumról készült fotográfiákat.

olvass tovább

A legjobb Scarlett Johansson mozik

  • 2014. november 22.

Woody Allen nagy kedvence, és mindannak a megtestesítője, ami igazi szexszimbólummá tesz egy nőt. Szőke haj, vörös, telt ajkak, dús keblek, formás idomok. Ja, és még észbontóan tehetséges is. A gyönyörű színésznő ma ünnepli 30. születésnapját, és már olyan szakmai sikereket tudhat maga mögött, mint mások egy egész élet alatt nem. Isten éltesse! Íme a legjobb filmjei.

olvass tovább