Kulcsszó keresés /


Lehetek én is az egyetlen?

Talán mindig is ez hiányzott. Az, hogy azt érezzem, valakinek én vagyok az az egy! Az, akit minden nap újra és újra választana. Még akkor is, amikor a legsárkányosabb énem ébred fel reggel az ágyból.

olvass tovább

Hogyan fogadjuk el a szeretetet?

Fogalmam sincs hogy kéne engednem, hogy szeressenek, mert ez egy olyan képesség, amit gyerekkorban kéne elsajátítani, hogy természetes legyen felnőttként a magabiztosság. Olyan, mint a beszéd, ha nem akkor tanulod meg, amikor fejlődésben vagy, kemény munka, hogy felcseperedvén magadévá tedd.

olvass tovább

Azt kérdezed, mi a szeretet? Ha elhagysz, veled mehetek?

Senki nem tudhatja, mivel küzd a másik. Egyedül azt tudhatom, mivel küzdök én. Rengeteg energiát fektetünk abba, hogy megfejtsük egymást. Te engem, én téged. Pedig mindannyian csak szeretni és szeretve lenni, elfogadásban élni akarunk. Hogy e kétszemélyes játszmát hogyan csináljuk jól? Nem tudjuk. Mindenki saját érzékenysége, korábbi fájdalmas tapasztalásai okán, párkapcsolatában játssza újra fájó helyzeteit, hogy jó megoldásokat találva meggyógyíthassa érzékeny, vérző lelkét.

olvass tovább

Szeretni. Szeretve lenni.

Igen, az örök téma, igen írtam már róla, igen már érezhető úgy, hogy túl csépelt. Pedig létezésünk alapja, mondhatom mindennek az alapja. Ahhoz, hogy igazán szeressük, ahhoz hogy igazán szeressenek, ami szintén lételemünk, ahhoz magunkat maradéktalanul kell szeretnünk. Minden szinten, minden minőségben, feltétel nélkül...

olvass tovább

Szeretni és szeretve lenni

Az első és legfontosabb kérdés az az, hogy mégis mi maga a szeretet, miben és hogyan nyilvánul meg az életünk során. Ha mégis felülkerekedünk ezen és képesek vagyunk megfogalmazni a legszebb emberi érzésünket, akkor jön a következő gondolat, miszerint Te tudsz-e szeretni? Ha igen, akkor mégis hogyan?

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. augusztus 20.

  • 2014. augusztus 20.

A mai napon légy Hálás a Földanya minden kedvességéért. Ma otthoni beszélgetések, családi témák napja van. Napi megerősítés: a legfontosabb dolog a világban szeretni és szeretve lenni.

olvass tovább