Kulcsszó keresés /


Miért egészséges a forró csoki?

  • 2016. január 10.

A forró csoki a tél legkedveltebb itala, és amellett, hogy isteni finom, átmelegít, még egészséges is. A csokoládé tele van antioxidánssal, melynek köszönhetően segít megelőzni a különféle szívelégtelenségeket, vagy az időskori makuláris degenerációt. Meggátolja a korai öregedést, és még a rák kialakulása ellen is hatékonyan veszi fel a harcot, hiszen segíti a szabadgyökök leküzdését a szervezetben. Akár hiszed, akár nem, egy bögre forró csoki, még egészségesebb is lehet, mint néhány kocka étcsoki magában.

olvass tovább

A túlzott cukorfogyasztás öregít

  • 2015. június 10.

A dohányzás, a stressz, de akár napi két pohár cukrozott üdítő is jelentősen megnövelheti a bőr korai öregedését okozó, és az egész szervezetet károsító szabadgyökök mennyiségét.

olvass tovább

Baba Mama fitt: áfonya torta

  • 2013. szeptember 03.

A magas flavonoid és antioxidáns tartalmú áfonya nagyon egészséges, ugyanis erős gyulladáscsökkentő hatású, megköti a szabadgyököket. Fogyasszunk belőle, minél többet nyersen, de süthetünk belőle egy egészséges, tönkölylisztes süteményt is, amely tej-, tojás-, és cukormentes.

olvass tovább

Az érett bőr, test és lélek ápolása

  • 2009. február 24.

Az évek előrehaladtával az idősebb szervezetben a lebontó folyamatok kerülnek túlsúlyba. Ilyenkor  szabadgyököknek nevezett káros anyagok keletkeznek amelyek mérgezőek, károsíthatják a sejteket, roncsolják az élő szöveteket.

olvass tovább