Kulcsszó keresés /


Top10: Jack Nicholson legjobb filmjei

Bátran ki merjük jelenteni, hogy Jack Nicholson korunk egyik legjobb színésze, nem véletlenül három Oscar és hét Golden Globe- díj tulajdonosa. 2013-ban sajnos bejelentette, hogy végleg visszavonul a színészettől, ugyanis úgy ítélte meg, hogy memóriaromlása miatt egyre nehezebben tudja szövegeit megtanulni. Ennek ellenére szerencsére számos fantasztikus alakítással örvendeztetett meg minket, melyek közül össze is gyűjtöttük a tíz legjobbat 83. születésnapja alkalmából!

olvass tovább

Kedvenc sorozatkaraktereink, akitől a valóságban kifutnánk a világból

A sorozatokért nem feltétlenül csak az izgalmas cselekmény, de sokszor az érdekes karaktereket miatt rajongunk, és ha több évadon keresztül követjük a cselekményt, az az érzésünk támadhat, mintha a barátaink vagy családtagjaink életét követnénk. Sok esetben találkozunk olyan karakteres, különc, vagy szórakoztató karakterekkel, akikről ódákat tudunk zengeni, viszont ha a a valóságban kellene ezeket az embereket elviselni, elképzelhető, hogy koránt sem lennénk ilyen lelkesek.

olvass tovább

10 kép, ami bizonyítja, hogy James Franconak nagyon jól állnak az évek

  • 2018. március 19.

James Franco amellett, hogy számos filmszerepet vállal és gyakran rendez is, gyermekkora óta, sőt, saját bevallása szerint, a színészetnél is régebb óta foglalkozik festészettel. A kissé különc, mindig valamilyen különleges projekten dolgozó férfi szerint az emberi szexuális beállítottság sem csak fekete és fehér, ezen túl pedig mindenhez rendkívül liberálisan és nyitottan áll. Szerencséjére minél idősebb lesz, annál sármosabbá válik, azért, hogy ezt bizonyítsuk, most róla hoztunk 10 szexi képet!

olvass tovább

10 kép, ami bizonyítja, hogy Ryan Reynolds napjaink egyik legszexibb férfija

  • 2017. november 27.

Ryan Reynolds rengeteg nő szívét törte össze, amikor 2012-ben feleségül vette Blake Livelyt, akivel azóta is boldog házasságban élnek, és nevelik két gyönyörű gyermeküket. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne olvadozhatnánk kicsit napjaink egyik legszexibb színészétől, akit jövőre ismét a nagypofájú szuperhős, Deadpool szerepében láthatunk!

olvass tovább

Top10: Michelle Pfeiffer legjobb filmjei

Michelle Pfeiffer tinikorában zsebpénze kiegészítése gyanánt pénztárosként dolgozott egy áruházban, majd egyetemi tanulmányai mellett gyorsírónő volt a bíróságon, mégis egy hirtelen ötlettől vezérelve színészettel kezdett foglalkozni (legnagyobb szerencsénkre). A még mindig gyönyörű színésznő bár hihetetlen, de már 59. születésnapját ünnepli ma, így az ő legjobb filmjeit gyűjtöttük össze nektek.

olvass tovább

„Ha önmagadban otthon vagy, akkor mindegy, hogy a világban hol élsz” - Beszélgetés Bányai Miklóssal

Bányai Miklós sokáig síversenyzőnek készült, majd tizenévesen a színészet mellett döntött. Kaposváron tanult, majd Egerben játszott, manapság pedig többnyire Los Angelesben él, világhírű amerikai sorozatban szerepelt, és Julia Roberts-szel is forgatott. Jelenleg itthon tölt pár hónapot, így lehetőségünk volt életről, színészetről, és mindarról beszélgetni, hogy mi céllal lehetünk itt a Földön.

olvass tovább

Önmagamnak lenni sem egyszerű, hát még mássá válni csak a reklám kedvéért. - Marion Cotillard

Marion Cotillard neve az elmúlt hetekben méltatlan apsektusban került a címlapokra, egy méltatlan ügy kapcsán, miszerint ő Brad Pitt szeretője, és miatta válik Angelina Jolie a színésztől. A színésznő egy zaklatott közleményben reagált az őt ért vádakra, és egyúttal közölte, hogy szíve választottjától várja második gyermekét, bár nem akarta feltétlen idő előtt tudatni mindezt a nyilvánossággal. A fantasztikus színésznő ma ünnepli a 41. születésnapját, és mi aljaspletyka-mentes boldog életet kívánunk neki a továbbiakban.

olvass tovább