Kulcsszó keresés /


A tökéletesség csapdája

Sok reklámban elhangzik, hogy melyek az újabb és újabb készítmények, amik által elérhetjük az ideális, makulátlan külsőt. Tökéletesítsük az arcbőrünk alapozóval, használjunk ránctalanító szérumot, narancsbőr elleni készítményeket, fogfehérítő zselét, természetes csillogást nyújtó kifésülő sprayt, önbarnítót, tehát gyakorlatilag módosítsunk magunkon minden emberit egy elképzelt valótlanságra.

olvass tovább

4 tipp, hogy az arcápoló hatásosabb legyen

Szérum, hidratáló krém, fluid – sokféle terméket az arcunkra kenünk, hogy minél tovább megőrizhessük bőrünk egészségét, fiatalságát. A bőr azonban annyit dolgoz fel ezekből, amennyit tud. Eláruljuk, mit tehetünk annak érdekében, hogy maximalizáljuk a krémek jobb felszívódását, ezáltal a hatékonyságát.

olvass tovább

Arcszérum – mi a funkciója?

  • 2018. szeptember 14.

Az utóbbi időben rendkívül gyorsan terjedt a különböző „lifting” és revitalizáló arcszérumok kínálata, számos aktív, egzotikusan hangzó összetevővel együtt, melyek egyrészt trendiek, másrészt eltüntetik a ráncokat, vagy élénkítik és hidratálják az arcbőrt. A kozmetikai cégek egymást előzik meg a bejelentéseikkel, melyek szerint pont az ő aktív összetevőjük az a varázslatos anyag, amely segíti a ráncok elleni harcot. Ráadásul olyannyira, hogy az arcszérumokat már 20 éves fiatal lányoknak is ajánlják, ami abszurd, ha a szérumot a ráncok csökkentésére alkották meg.

olvass tovább

Akár évekkel fiatalabb arcbőr

  • 2014. június 19.

Az idő kerekét sajnos szó szerint nem, de a fejlett orvos-esztétikai eljárásoknak köszönhetően a bőröregedés folyamatait igenis le tudjuk lassítani. Ma már számtalan bőrfiatalító kezelés létezik, ám nagyon fontos szem előtt tartani, hogy kizárólag a bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyagok képesek a tartós, hosszú távú hatás elérésére. Szeretne éveket letagadni korából? Akkor próbálja ki az arcfiatalítás legújabb módszerét, a 100%-ig természetes hatóanyagot tartalmazó Drakula terápiát, és fiatalítsa meg arcbőrét egy, a saját véréből előállított szérummal!

olvass tovább

Mit mondjunk a halálról a gyermeknek?

  • 2013. november 01.

Az örök élet szérumát még nem találták fel. A halál ugyanúgy életünk része mint a születés. Éppen ezért bármennyire nehezünkre is esik, erről a témáról is beszélnünk kell gyermekünkkel. A halottak napja egy szép szokás/emlék. Lehetőség beszélgetni a múltról, a családról, családfát rajzolni, kimenni a temetőbe, emlékezni, meglátogatni a messze élő rokonokat.

olvass tovább

A Holt-tenger kincsei

  • 2012. március 09.

Létezik egy különleges tenger Izraelben, amely csak nevében az, valójában egy tóról beszélünk. Vizének sótartalma tízszer magasabb, mint a bolygó bármely tengerének.

olvass tovább