Kulcsszó keresés /


4 tipp, hogy az arcápoló hatásosabb legyen

Szérum, hidratáló krém, fluid – sokféle terméket az arcunkra kenünk, hogy minél tovább megőrizhessük bőrünk egészségét, fiatalságát. A bőr azonban annyit dolgoz fel ezekből, amennyit tud. Eláruljuk, mit tehetünk annak érdekében, hogy maximalizáljuk a krémek jobb felszívódását, ezáltal a hatékonyságát.

olvass tovább

Arcszérum – mi a funkciója?

  • 2018. szeptember 14.

Az utóbbi időben rendkívül gyorsan terjedt a különböző „lifting” és revitalizáló arcszérumok kínálata, számos aktív, egzotikusan hangzó összetevővel együtt, melyek egyrészt trendiek, másrészt eltüntetik a ráncokat, vagy élénkítik és hidratálják az arcbőrt. A kozmetikai cégek egymást előzik meg a bejelentéseikkel, melyek szerint pont az ő aktív összetevőjük az a varázslatos anyag, amely segíti a ráncok elleni harcot. Ráadásul olyannyira, hogy az arcszérumokat már 20 éves fiatal lányoknak is ajánlják, ami abszurd, ha a szérumot a ráncok csökkentésére alkották meg.

olvass tovább

Akár évekkel fiatalabb arcbőr

  • 2014. június 19.

Az idő kerekét sajnos szó szerint nem, de a fejlett orvos-esztétikai eljárásoknak köszönhetően a bőröregedés folyamatait igenis le tudjuk lassítani. Ma már számtalan bőrfiatalító kezelés létezik, ám nagyon fontos szem előtt tartani, hogy kizárólag a bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyagok képesek a tartós, hosszú távú hatás elérésére. Szeretne éveket letagadni korából? Akkor próbálja ki az arcfiatalítás legújabb módszerét, a 100%-ig természetes hatóanyagot tartalmazó Drakula terápiát, és fiatalítsa meg arcbőrét egy, a saját véréből előállított szérummal!

olvass tovább

Mit mondjunk a halálról a gyermeknek?

  • 2013. november 01.

Az örök élet szérumát még nem találták fel. A halál ugyanúgy életünk része mint a születés. Éppen ezért bármennyire nehezünkre is esik, erről a témáról is beszélnünk kell gyermekünkkel. A halottak napja egy szép szokás/emlék. Lehetőség beszélgetni a múltról, a családról, családfát rajzolni, kimenni a temetőbe, emlékezni, meglátogatni a messze élő rokonokat.

olvass tovább

A Holt-tenger kincsei

  • 2012. március 09.

Létezik egy különleges tenger Izraelben, amely csak nevében az, valójában egy tóról beszélünk. Vizének sótartalma tízszer magasabb, mint a bolygó bármely tengerének.

olvass tovább

10 fantasztikus hidratáló krém

  • 2012. február 10.

Tombol a tél, és ilyenkor kötelességünk gondoskodni arcbőrünk épségéről. A csípős idő kiszárítja bőrödet, így a hidratálás az egyik legfontosabb feladat. Íme tíz hidratáló készítmény – könnyebb textúrájú szérumok és masszívabb krémek – amelyekkel átvészelheted a hideget.

olvass tovább