Kulcsszó keresés /


Íme a világ legszebb modelljei

  • 2019. június 02.

A modellek a divatipar arcai. Sokszor azt gondoljuk egyszerű életük van, azonban ez koránt sem igaz, hiszen számukra sem abból áll egy munkanap, hogy csak mosolyognak kettőt a kamera előtt. Lássuk a világ legszebb modelljeit!

olvass tovább

Hollywoodi ikonok szépségtippjei

  • 2017. június 02.

Hollywood legszebb csillagainak szépsége nem csupán a jó genetikai adottságokban és az előnyös kamera beállításokban rejlik. Az időtlen szépségek általában időtlen szépség-és sminktrükköket alkalmaztak a minél előnyösebb megjelenés érdekében, melyek közül mindenképpen érdemes ellesni néhányat!

olvass tovább

10 gyönyörű és inspiráló idézet, szürke hétköznapokra

Manapság elég könnyen bele lehet feledkezni a rohanós, rutinszerűvé váló hétköznapokba, amelyekre így télen még a borús idő és a sötétség is rátesz egy lapáttal. A jól megszokott mókuskerék, a munka és az otthoni teendők könnyedén fásulttá tehetnek, aminek köszönhetően lehet, hogy könnyebben szemet hunyunk a világban található szépségek fölött. Éppen ezért összegyűjtöttünk tíz gyönyörű idézetet, amelyek egy kis színt és melegséget hozhatnak az életünkbe.

olvass tovább

Style Tipp: szépséges sminkek a Bourjoistól.

  • 2016. december 03.

Ha táskából és hozzá passzoló cipőből soha nincs elég, akkor a sminkekből meg pláne. Adni és kapni is nagyon jó, így ezekkel a szépségekkel biztosan sikert aratsz majd. Ráadásul a szilveszteri nagy parti dömping előtt nagy szükség is lesz rá...

olvass tovább

10 úttörő szépség 2015-ből

  • 2015. december 18.

2015 a formabontó szépségek éve volt, bár még nincs vége, ezt a tényt már most kijelenthetjük. A szabadság, a liberalizmus, és az elfogadás jegyében új, érdekes nőket köszöntünk és ünneplünk így, szilveszter előtt. Nézzétek meg a listánkat. Ti kit tennétek fel még rá?

olvass tovább

Természetes szépségek

  • 2014. július 30.

Se szeri, se száma azoknak a hírességeknek, akik kés alá feküdnek az örök fiatalság vagy a nagyobb mellek megszerzése érdekében – ám egy idő után ez is elmúlik. A plasztikoknak végre vége, mi pedig méltán adózunk a szuper nőies formákkal megáldott sztároknak! Íme, 5 kedvenc hírességünk, akik újra divatba hozták a természetes formákat!

olvass tovább

Párductestű szépségek a kifutón

  • 2014. július 24.

Iman, Naomi Campbell vagy Joan Smalls neve talán a legtöbb nő számára ismerősen cseng. Ma már természetes, hogy a kifutókon szebbnél szebb fekete angyalok mutatják be a legnagyobb couturier-k legújabb kollekciót. Sőt, ki ne emlékezne Tyra Banks-re, aki lélegzetelállítóan tündökölt a Victoria’s Secret fashion show-kon.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. április 14.

  • 2014. április 14.

A mai nap nagyon kedvező az elmélkedésre, hangolódásra,hogyan tovább... tervezésére. Ma a kapcsolatápolásé, és a kúltúráé a főszerep. Napi megerősítés: a szépségekre, értékekre fordítom figyelmemet,ezeket engedem a valóságomba.

olvass tovább

Szépségek hada

  • 2014. február 06.

Dübörög a díjátadó gálák, fimpremierek, könyvdedikálások szezonja, ahol a hírességek színe-java képviselteti magát, nem is akárhogy. A legnagyobb divatházak ruhakölteményeiben, és olyan sminkekkel és frizurákkal, amiből mi egész évben inspirálódhatunk. Íme az elmúlt hetek legszebben csillogó csillagai.

olvass tovább