Kulcsszó keresés /


A babonák napja - Péntek 13

  • 2020. november 13.

Annak ellenére, hogy számmisztikailag a 13-as egy szerencsés szám, mégis amikor péntek 13-ról esik szó az emberek jelentős részének a szerencsétlen események jutnak eszébe. De hogy mi áll ennek a hiedelemnek a hátterében? Ennek néztünk utána.

olvass tovább

Sorsfeladatunk a számmisztika tükrében

A számoknak különleges rezgésük van, melyek hatással vannak életünkre. Mindannyian érkeztünk valami átfogó, nagyobb feladattal, mely sokszor tudat alatt kísér végig az életünkön és próbál ennek a missziónak a beteljesítésére ösztönözni. A számmisztika is segítségünkre lehet abban, hogy ezt az előre eltervezett utunkat jobban megismerjük.

olvass tovább

Együttműködés és kapcsolódás – 2018 a számmisztika szerint

2017 számmisztikailag az 1-es éve volt. A kiáradás, új dolgok indításáé, az alapok hosszú távú megteremtéséről szólt, az „Én”-ről, a saját törekvéseinkről és tetterőinkről. 2018-ban a 2-es számé lesz a főszerep, ami a sokkal finomabb, lágyabb és befogadóbb energia. Most végre megengedhetjük, hogy az elmúlt év nagy hajtása után, újra kapcsolódjunk másokhoz és együtt többet hozzunk ki az életünkből.

olvass tovább

2017- Most teljesen újjászülethetsz

A számmisztika szerint kilencéves ciklusokban éljük az életünket, ezeket epiciklusoknak nevezik. Mindegyik szám más - más energiával rendelkezik, és ha együttműködünk az adott év alaprezgésével, zökkenőmentesen, gyorsabban haladhatunk előre., ha viszont egyfolytában lázadozunk ellene, bizony küzdelmes évvel kell számolnunk.

olvass tovább

2016 – a lezárás éve?

  • 2016. január 10.

A számmisztika (numerológia) egy számomra elég kézzelfoghatatlan rendszer, de lényegét tekintve úgy lehetne összefoglalni, mint az ezotériának egy olyan részét, ami arra épül, hogy a számok nem csak mennyiséget jelölnek, de bizonyos jelentéseket is hordoznak magukban. Olyan rendszer ez, ami a számok és az élő dolgok között feltételez bizonyos kapcsolatokat. (Ebből arra következtettem, hogy okkal kaptam sokszor kettest fizikából, és a számok biztosan nem akarták, hogy fizikus legyen belőlem. Tehát akkor nem is rajtam múlt a dolog?…)

olvass tovább

Mit képvisel a 9-es szám?

  • 2015. október 09.

Elérkezett egy szakasz vége. Valami véget ér és kezdődhet egy új. Rálátást kapsz a múltra, jelenre és jövőre. Bölcs meglátásaid segítenek megérteni a miérteket. Most már nem magaddal foglalkozol, hanem a másikért élsz.

olvass tovább

Mit képvisel a 8-as szám?

  • 2012. október 08.

Logikusan közelíted meg a dolgokat, aprólékosan és részletekbe merülve. Igazságosztó vagy, keményen méred környezeted. Kimondod, amit gondolsz, kiállsz önmagadért bármikor és bármilyen helyzetben. Nem tűröd a nemet.

olvass tovább

Mit képvisel a 4-es szám?

  • 2012. október 04.

Egyedül vagy, magadért cselekszel, ketten vagytok, máris kétséges minden, a hárommal megjelenik a női szerep, majd a négyessel a férfié a főszerep. A férfi archetípusa mutatkozik meg, szilárdság, céltudatosság és munkabírás. Az anyagi dolgok, a földhözragadt szemlélet, biztonság.

olvass tovább