Kulcsszó keresés /


Indul a 6. MOL Nagyon Balaton!

  • 2018. május 20.

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, mely a Balaton Régió eseményeit májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális programokat, különleges gasztroeseményeket, világsztárokat és több száz hazai zenészt felvonultató programdömpinggel várja idén a több mint egy millió turistát. A tavalyi sikernek köszönhetően idén is megjelent, és országszerte fellelhető a Balaton Magazin és a Best of Summer kiadvány, benne a legizgalmasabb balatoni eseményekkel és a legjobb helyek ajánlóival.

olvass tovább

Szirota Jennifer immáron saját zenekarral!

  • 2013. november 21.

Rutinos tehetségkutató-követők minden bizonnyal találkoztak már Szirota Jennifer nevével. És akik emlékeznek arra a bizonyos nagyon kellemes és valódian „jazzes” Summertime-ra, minden bizonnyal kíváncsiak, hogy mi történt kedvencükkel a verseny után. Az immáron saját zenekarral is büszkélkedő, mindig kedves és érzékeny énekesnővel beszélgettünk.

olvass tovább

Armani Exchange 2010-es reklámkampány

  • 2010. május 10.

Az Armani Exchange reklámkampány képeit ismét Matthew Scriven készítette. A kampány címe pedig "Bodies of Summer". A képeken több "szexis", illetve híres trió is szerepel, mint például Marlon Teixeria (Wilhelmina), Clint Mauro (Ford) és Irina Shayk(IMG).

olvass tovább

Retro Jeans 2010 Spring/Summer

  • 2010. március 22.

A Retro Jeans egy hazai divatmárka, aminek a termékeit Magyarországon forgalmazzák. A cég elsősorban a fiatalokat "célozta" meg a ruháikkal, de ma már az idősebb korosztály is szívesen viseli ezt a márkát.

olvass tovább

Egy csepp nyár

  • 2009. március 02.

Tedd magadévá a nyári nap ragyogását a világhíres szupermodell, Kate Moss új, limitált kiadású nyári illatának segítségével, a Summer time-mal! 2009 márciusától elérhető Summer time kicsattanóan friss virágos zamatával idézi fel a kedves nyári emlékeket. Fedezd fel a fantasztikus nyári érzést, mely sugárzik belőle!

olvass tovább