Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: outfit ötletek Troian Bellisario-tól

Troian Bellisario-t a Pretty Little Liars című sorozatnak köszönhetően ismerte és kedvelte meg a világ, melynek nem csak egyik főszereplője, de több epizódjának rendezője is volt. Két éve házasodott össze a Suits sztárjával, Patrick J. Adams-szel, idén pedig megszületett első gyermekük is. A gyönyörű színésznő nem csupán tehetségével, de stílusával is lenyűgözött minket, így születésnapja alkalmából a legjobb outfit-jeit gyűjtöttük össze.

olvass tovább

10 szexi fotó a kedvenc ügyvédünket megformáló Patrick J. Adams-ről

A Suits zseniális (ál)ügyvédjét megformáló színész kanadai származású, és a világsikert hozó szerepe mellett számos másik sorozatban is láthattuk kisebb szerepekben. Két éve vette feleségül a Pretty Little Liars sztárját, Troian Bellisariot, akit mondanunk sem kell, hogy igen sok nő irigyel azóta, többek között mi is. Máris mutatjuk, hogy miért!

olvass tovább

Top10: frizura ötletek Meghan Markle-től

Az elmúlt hónapokban is, ma pedig különösen minden Meghan Markle és Harry herceg esküvőjéről szól, ezért arra gondoltunk, hogy a mai napon a gyönyörű színésznőtől szerzünk inspirációt frizura fronton. A Suits sztárja a mai napon mondja ki a boldogító igent, és ezáltal kép be az angol királyi családba. Mi pedig miért is ne szeretnénk ötleteket kapni egy hercegnőtől?

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Meghan Markle-től

  • 2017. december 05.

Lassan már egy hete örülhetünk a hírnek, miszerint Harry herceg és Meghan Markle eljegyezték egymást, és már jövő tavasszal kimondják a boldogító igent. A gyönyörű színésznő nem csupán a Suits-ban nyújtott alakításával, és a nők jogai melletti felszólalásaival és kiállásával, hanem lehengerlő stílusával is felhívta magára a figyelmet. Ezért most a hamarosan a királyi család tagjává váló színésznő legjobb outfitjeit gyűjtöttük össze!

olvass tovább

Vesézzük ki Harry herceg választottjának stílusát - Meghan Markle Best Looks

Meghan Markle amerikai színésznőt legelőször is a Suits című sorozatból ismerhetjük, ám most nagyot fordult vele a világ, és egycsapásra mindenki rá kíváncsi. Vilmos öccsével, Harry herceggel randevúzik ugyanis, és a szóbeszéd arról mesél, hogy nagyon szerelemesek és már Vilmosnak és Katalinnak is bemutatta választottját. Meghan Markle stílusalbuma terítéken:

olvass tovább