Kulcsszó keresés /


Wellness élmény otthon? Csináld magad!

  • 2016. november 16.

Jól jönne néha a kényeztetés a hétköznapokon is, ugye? De kinek van ideje hosszasan habfürdőzni, vagy egyáltalán egy egész napot eltölteni egy szuper wellnessben? Ráadásul kevés az időnk, és általában mindent akarunk, de azonnal.

olvass tovább

Spa otthon!

  • 2016. január 08.

Lássuk be: a hétköznapi rohanás mellett néha hajlamosak vagyunk elbliccelni bőrünk alapos ápolását. Jó esetben feldobunk egy arcápolót, vagy talán eljutunk a bőrradírozásig, de a többi? Hagyjuk… Szánjunk most egy kicsivel több időt magunkra! Csapjunk egy spa napot otthon egyedül,vagy akár a barátnőkkel – egy pakolás száradási ideje alatt annyi mindent meg lehet beszélni – ráadásul tökéletesen el is tüntethetjük velük a bulizás nyomait…

olvass tovább

Több mint 50 jakuzzi egyetlen helyen

  • 2014. augusztus 27.

Világklasszis jakuzzik, különleges élménymedencék, felsőkategóriás kerti bútorok és grill szettek – egy helyen. Augusztus 22-31. között 17. alkalommal nyitotta meg kapuit a SpaTrend Expo, a wellness élmények óriás bemutató terme.

olvass tovább

Merülj el benne: SPA birodalmak

  • 2014. április 30.

A testi-lelki megújulás és feltöltődés legideálisabb helyszíne a fürdőszoba. Káddal, zuhannyal, meleg színekkel, vagy high tech hűvösséggel, az otthoni wellness-részleg kialakítása kreatív feladat lehet.

olvass tovább

Egy kádban a királlyal

  • 2013. július 16.

Itt ma is járnak a konflisok a főúri villák között, gyógyvizet kortyolgatva sétálnak a családok és ősfás parkon át jutnak el a szerencselovagok a kaszinóba. Az eredeti tervek alapján felújított szállodák között mintha akkor állt volna meg az idő, amikor a legjobb volt az élet.

olvass tovább

Csupa-csupa olaj

  • 2012. november 18.

A növényi olajok évezredek óta közkedvelt természetes szépségápolók, mivel zsírsavaik szerkezete nagyon hasonló a bőr zsírsavaiéhoz.

olvass tovább

2012 S/S MAC sminktrendek

  • 2012. március 25.

A Westendben jártunk, hogy a MAC szentélyben ellessük a legújabb sminktrendeket. Az egyórás szeánszon két SPA ihlette sminket is ellestünk: a jelszó az üdeség!

olvass tovább

Luxus tusfürdők inyenceknek

  • 2012. február 02.

A mennyei kozmetikumok közé nyugodtan besorolhatjuk a különböző luxus tusfürdőket is. Nem csak azért luxus egy ilyen tisztálkodószer, mert más az árfekvése, mint az átlagosabb társainak: az összetevők, az illatok, spa-élményt nyújtanak!

olvass tovább

Bonvino: ha kicsit bátrabb lennél, ilyen lenne az otthonod

  • 2011. szeptember 02.

A Bonvino bor- és aktívhotel belsőépítészeti koncepcióját a szálloda nyújtotta borélménnyel párhuzamosan fejlesztette a hotel menedzsmentje és a budapesti Geppetto stúdió. Ennek köszönhető az az egység, amelyet a hotel szolgáltatásai, borélmény-kommunikációja és a belsőépítészet alkot.

olvass tovább

Finca Cortesin Hotel - Malagában

  • 2010. április 19.

Finca Cortesin Hotel egy olyan üdülőhely, amely minden tekintetben kielégíti az ide látogató emberek luxusigényét. A különleges, és kifogástalan berendezéseket, amit ebben a szállodában láthatnak, biztos nem felejtik el soha többet.

olvass tovább