Kulcsszó keresés /


Sose engedd, hogy más emberek rólad alkotott véleménye legyen a véleményed magadról. - idézetek Sarah Jessica Parker-től

  • 2018. március 16.

SJP-ről valószínűleg életünk végéig a Szex és New York fog elsőre az eszünkbe jutni, annak ellenére, hogy számtalan más filmben és sorozatban szerepel. Igazi stílusikonná, és rengeteg nő számára vált példaképpé az elmúlt évek során. A színésznő a való életben sokkal inkább fantasztikus anyuka és feleség, mintsem csapodár, a boldogságot és a nagy őt kereső nő, így most tőle hoztunk pár tanulságos idézetet.

olvass tovább

A történelem leghíresebb ruhái

  • 2015. december 27.

18 olyan ruha, ami évtizedek emlékhalványító hatását ikonikussá válva élte túl. Filmek, királyi családok, vörös szőnyegek, szirének, istennők, vagy hercegnők, ezek a ruhák közös divattudatunk legendáivá váltak.

olvass tovább

Carrie Bradshaw 25 ikonikus belépője

  • 2015. március 09.

Avagy tényleg forgatják a Szex és New York 3-at? A női - és divat oldalak egytől egyig az ikonikus film körüli pletykáktól hangosak, de Michael Patrick King továbbra is csak arról nyilatkozik, hogy nincs kizárva a folytatás.

olvass tovább

A MET gála színe-java

  • 2013. május 08.

Hétfő éjjel megrendezésre került az idei MET Gála, amely a Metropolitan Múzeum Divatintézete és a Vogue magazin közös szervezésében az év egyik legrangosabb divateseményének számít. A rendezvény jelszava 'Punk: káoszból a divatba' volt. Lássuk kinek sikerült és kinek nem a vörös szőnyeges belépő.

olvass tovább